Thursday, December 31, 2009

unpleasant strangers-fb

dis is wut i hate when approved too many fren request which most of it i dun even know.common,social networking n common quote which for dis tyme being hate to hear dat,'ta knal maka ta cinta'.tapi kalo da knal wat annoying nye prangai da stat na hate da even ta pnah tengok batang idung.&*(&@^&@%^!
first fren request,if not approved mula la cakap prasan lawa,bagus,cantik sume.pnoh la inbox2.
bile da approved,ade yang diam ta wat hal bagus la,ade yang ikhlas kwn lagi bagus,specially gurl*suke2.lesbian.haaha.




tapi bile da appproved n mule mengayat yang tahape2 smpi ter emo n disrupting my personal lyfe,too cross my patient,ini suda lbey.eyy i knoe the different between,jus joke around menggedik n seriously mean by wut u said macam aku n kau da ditakdirkan bersama padahal ko add aku ta smpi seari pown.ehhh?
dat is y,sumtymes malas sgt na reply comment orang,doesnt mean im arrogant ke bajet bagus ke tapi better lyke dat dari melayan orang yang emo telebey nih.oww sukataatikaunakateakuape.
i love to make fren,ta kesah ko na kco aku ke,lawak ngan aku ke,tapi i salu warn,plis dun cross the limit.im taken,already have somebody.siap tarok lagi gamba bb saya.sebab die tade fb ta bole tagged n becintan cintun dlm fb.awwww.
na delete u guys dlm my fren list memang ta sampai ati.na ignore fren request pown ta baek.kekadang ignore gak :).wink.oke jus plis dun cross the limit.if bagi last warn pasni tana denga i dlete block tros.
one more,i din ask u to comment my pict ckp aku cantik cam bidadari,putih cam snow white,gojes cam sindarela,ayu cam ape2 la.did i post any entry to my profile ask to comment it?tade kan.n i pown ta soh kutuk2 gamba tuh,ta salah pown.my profile,skati la na tarok gmba pe.err.

oke dis happen bile aku ta reply comment n msg inbox.duhh.da block kau pown.tetba plak ckp aku gile.gile pe tah kau ni,bukan knal pown.


i found dis at my fren of mine nye page.click to clear image.gile la kau cine cakap camtuh.


3 comments:

hansuke said...
This comment has been removed by the author.
aRe_ReEb said...

huit,tulis dngn penuh perasaan..baguih baguih..
jap2,b4 2..yg comnt pic ader ckp gile2 tu,bukan org mlysia kn?

suggestion :

Ala juz take easy jer...bender x payah mane...klo rase nk aprv, aprv jer dng seikhls hati(x ikhls pon xper..x dose)...klo dier org dah stat membebel like sombong,bajet cun dll,aper lg abai kn jer..lame2 dier org letih lah 2..n klo yg jenis x phm bahse.... g buang n block jer prfle dier org..

About yg kaki mengayat pulak....klo agak2 rase dier org dh nk masuk bab-bab yg menyebabkn bulu rome naik...juz stop da text n ignore them...hmm nk wat mcm,kebnykan yg join social networking nie,hmpir semuenye yg desperate nk bercintan kak jah oit,yg betul2 ikhls nk wat jd kwn..tinggal sebakul due jer.....

so juz need be careful n take care yourself k......

Nurulbadiah lai Mohd Ramli Lai said...

who dat pig??
i hate sape2 yng xrespect others races...
my dad is chinese too...but he do respect my mom as malay..

bellA~good for u wrote diz..