Saturday, May 1, 2010

21st besday celebration.the best.!


kronologi.babe nape bilik ni besau sgt,padahal 2 orang je kan.tape la,kan bilik kecik da tade.emm oke.besa pown besa la.then ktorang tempah 3jam oke..3jam..3jam karok..fuhh..memang bess arr..n dalam keta saje je ckp,babe,tade suprise besday party ke tuk i.then die ckp,alorr nex year la,ta smpt la nagn FIQRY AWAK TUH MSG CAM TANA MSG JE.da die ckp camtu tros cam haah kan,tol jugak,cane na wat..okeh hampa.mmg before nih cam pelik coz aku nih salu sgt spank orang,pastu da tau la cane taktik orang na spank aku balek,so bole la cam eh ni cam ade pape je..tapi nanye tade pape after die ckp camtuh tros tertutup kesangsian.


percubaan catwalk ta menjadi didalam tempat karok.

and all dat time mmg die sek pgg hp celcom je..weird coz erwin pakai maxis,then msg sape..tapi mulut ta terbukak plak na tanye..msggg bb saye ea awak,awak na kena ea...n die ta kasi dok tepi pintu kat cermin tuh..patut ah pakse2 dok kat skrin lagu.asal la aku lampi sangat..
bukan lampi tapi da nyanyi almost 2hours kot,cam da lali nyanyi nex2 lagu.then,bile soh cari lagu die tana,soh cari sniri,eh pelik jugak.babe aku makin jaat kah,sbb lagu before2 memang aku je yang carikk..!asal aku mntk tlg die tekan die tamau...!na kena cabut idong ke minah nih aku soh die tamo.

ko tengok die salin ape kat tgn die.die salin no $%##%$$!!babe,ape nih.dush2.


then hepi besday to you hepi besday to you..ko tau selepas 2 jam aku nyanyi cam na tecabut tekak baru datang..memang suprise la camtuh.suke suke suke..tenganga sdey suke sbb ade orang2 kesayangan..

the cake...aku gile cam histeria pas tgk cake nih.gile awesome sangat..sangat suke okehh..cantek gile222..slame nih aku tengokk je pastu jadi besday cake aku..siap ade patung bb ngan aku pakai baju pink cam puteri islam jeee.hekhek..sukeee...click here for comelicious cupcake..

the girls.muahx!

hee comel je gmba nih sume tgk cupcake qyla yang super duper yumie.tapi babe mase cuppies nadia lagi sedap,ape nih ape nih.dush2.sayang nadia lbey eeehhh

muahhhhhx!

okeh sayang die sampai bile2........

khas untuk nadia rahimi ridley busok masam yang ta saba na tgk gmba tekejut yang tade pown gmba tuh nanye.muah.!

18/04
  • tetba je nadia tau no fiq yang bile tah aku pna kasi tapi die kate aku kasi,kantoi disitu.
  • fiq abes pekse 28 aribulan kan,eh sejak bile plak la pna gtau die abes pekse bile.
  • die cal i n sudenly putus,babe bkn ke i baru bagi kedit kat u tadi,cepatnye abes?
  • awal2 da cop na date 26/4 padahal mmg salu kua 2orang pown so ta pelu la kena fomal2 na cop n ingatkan byk kali.isk2
26/04
  • amek bilik karok medium salu amek small jek.
  • kena lepas kol 4 kua,sblom kol 4 tidak bole.
  • pesan kena bwk camera tapi mmg selame ni aku bwk pown.haish
  • taley dok tepi tgkp kat tmpt karok
  • pg tandas sblom nyanyi,ta pnah wat pown minah nih.
  • kena pg pilih lagu sniri,die tana tolong carikkn.
  • bb ta msg padahal da mntk maaf byk kali...uhhh.
  • die kate taley clbrate sbb busy..uhh
  • mntk no qyla aritu pastu cover line kate org laen na tmph cuppies.elele.
  • then suprise.tenganga.

thx guys..it was the best suprise besday party ever..thx sayang coz all this 2 years dengan by, i had great besday which i never had wit previous.sangat sukee.thx for all the present,ill do the review for the present okeh.?sukeeee my 21 besday..sangat suke.!

8 comments:

ateh :) said...

chantekkkkkk gileee kek...
woah ecxited!
HAHA
nway happy birthday :D
eh aku dh wish kat fb kan?
hahaha xD

auji said...

lucky you bella have such boyfie n bestie. jelesss. hehe. btw, i crkan skali ur present tu taw. n ur cake tu i gi amek skali. hehe. n i loveeeeeeee ur cake okey. cume tak dapat rase. tsk tsk. neway happy birthday!!!

bella dela rosa said...

qila:hikhik..thankie.!haah excited tgk cake.!

bella dela rosa said...

ab:yes lucky me insyaAllah smpi bile2.ye ye tau,,,babe da cite,tq sgt teman die yang cacat tuh.huhu..
la ta rase ke,,da kasi kat fath,sape lagi tah 3 orang..da mlm,tu la sape soh ta dok serumpun kalo ta kasi sejemput rase..:)

.apie. said...

nak kek nak kek!

bella dela rosa said...

hikhik.amek amek..comel an

Hidier said...

ingtkn YUNA tadi.. :)

bella dela rosa said...

so nott.bella oke.:)