Wednesday, May 19, 2010

picnic at botani garden



salam semua.!
arini saya berpicnik besame dak nawa dekat botani garden,putrajaya.maaf,masalah mengeja picnic sebagai picnik disebabkan website edit gamba picnik lagi mempengaruhi dari berpicnic.T_T..saya teman dak nawa makan arini sbb sian die dok sorang2 kolej sebab die tak present fyp lagi,nex week baru present,maka saya dengan baek hatinye membawa macaroni,fries,dan air mango untuk dak nawa..

arini da ari ke4 saya masak macaroni..tatau la pe masalah sindrom macaroni datang..uhh..setelah bekecimpung dalam dunia macaroni selama 4ari,maka dak nawa mkn dengan lahapnye sbb sedap sangat.huahua.

sementelaah berada di taman botani yang cantik lagi indah dan permai,maka,alang2 memakan perkasam,bia la sampai licin.sesi gedik mencantik,mencantik? harus la ade dan terasa macam da lame tak taruk entry bergambar gedik.huahua:D..(sebab da lame tak jumpe usb camera. nanye tsk tskT_T)

PERHATIAN!AMARAN KERAS!kepada sesiapa yang sesungguhnya mengalami masalah silau mata,sindrom terkejut,sakit gigi mahupun sakit otak,tolong la jangan tengok sbb semua pown berunsurkan gigi besi.hari ni adalah hari gigi besi semalaysia,terima kasih.saaya menghargai hari ini dengan menayangkan besi2 di gigi saya.




ha ni la dak nawa.cube tengok gmba bawah..huahua.ley wat kaki dengan kejang begitu?.hikhik..


sampai disini sahaja,sehingga berjumpa lagii.tadaaa.

7 comments:

Nurulbadiah lai Mohd Ramli Lai said...

waa..bestnye pergi taman botani..
jelesnye,,..
nurul sgt suke natural2 ni..
nak pergi jugak..hehehe

chybee said...

sgt2 cantik gamba2 u!! :)

bella dela rosa said...

nurul: yup yup cantek situ tgkp gmba plus tmpt die besarr..datang laa

bella dela rosa said...

chybee:tq chybee!

ieyka02 said...

cntek nyer cik bella nie..best nyer g tmn botani..view dye cntek kn..

bella dela rosa said...

eh eh..view die je cantiksbb tu gmba jadi cantikk..

Anonymous said...

ada bayaran tak untuk berpicnin atau bergambar kat taman botani?