Thursday, May 27, 2010

suami impian #1

saya tak impikan suami sehandsome bradpitt.mahu pun suami sekaya billgates.saya tak impikan suami sehebat badang?.haha.okeh no haha,this is serious.im writing in current mood is lyke wanna kill myself.insane?out of mind?yes i am for the time being.

saya impikan suami yang penyayang,suami yang memahami yang bile kite perlukan die sentiasa ade.saya tak pernah impikan suami yang sekacak kacaknye sebab saya bukan secantik cantiknye,cukuplah kacak dimata saya,elok dimata ibubapa saya.saya impikan suami yang bile saya menangis,die tak mampu melihat airmata saya lalu menanges same.eh eh taley nanges same.bile saya menanges die pinjamkan bahu,die pinjamkan dada,die pinjamkan tangan dan die pinjamkan pelukan supaya saya rase sedih dlm hati hilang dalam pelukan die.

saya impikan suami yang hormat orang tua saya,keluarga,sanak saudara.saya impikan suami yang faham kedudukan saya sebagai seorang anak,kakak,adik,sepupu dan saudara kepada keluarga saya.saya impikan suami yang bole jaga saya macam ibubapa jaga saya.

saya impikan suami yang boleh bimbing saya kearah kebenaran,yang boleh betolkan saya bile salah.sebab die suami saya.saya tak impikan suami yang panas baran,mara tanpa hala tuju,buat keputusan terburu buru,tak tetap pendirian sebagai seorang suami.hey awak kan suami.

saya impikan suami bile die pulang penuh dengan senyuman kepada saya.biar pon penat ke lelah ke senyum je.sebab awak kan suami saya.saya impikan suami yang bile saya mara die boleh lembutkan saye,saye pon bole lembutkan die.nasib baek saya tak reti mara,untung bakal suami.saya impikan jugak suami yang bole manjakan saya.ye,saya tau batas manja saya.hey,saya kan isteri awak.tak salah kan manjakan isteri?

awak tau awak siapa.
*tergantung

boboi.gudnite darls.

15 comments:

Three Musketeers said...

So sweet...:D

MarelFira said...

alo, comelnyer dia..

girl like u, insyaallah..will get it soon or already got it??hee

arxar said...

sayangku~ sweetnye nie..nak copy boleh?hehe

bella dela rosa said...

three musketeers:hee thankie!

bella dela rosa said...

marelfiera:aminnnn..haha,tatau.jodoh dan pertemuan ditangan tuhan.hihi.kalo yang sekarang bekekalan alhamdulillah

bella dela rosa said...

arxar:huhuhu amek laaa pretty.ni tulis mase frust nih.malu2..heee

arxar said...

acececey ape yg frust tu syg?hehe. aza na copy la letak kat belog. chumill sgt~ hehe :)

bella dela rosa said...

hahaha.comel...okeh..ade cont lagi.baru part 1.:)

Anonymous said...

Agreed.. =)

bella dela rosa said...

:)

Anonymous said...

But That Kind Of Man Is Hard To Find.. =)

bella dela rosa said...

eh ade je kalo lelaki mau.:)
ni baru pemulaan,bukan impian extreme lagi.kalo ni taley,out of list la.:)

Anonymous said...

Haha..
Of Course Ada Je Kan.. =)

bella dela rosa said...

insyaAllah

nsc said...

pd sy smua pmpuan impikan suami yg mcm ni...cuma kdg2 ada yg trsilap memilih ataupun dah ketntuan takdir.