Thursday, June 17, 2010

11japanese cotton in hand,mom will not pay for it.:(

uwaaarrghh.i have a walk around kl alone.yeah alone.my aunt drop me while she went to the hospital.and have some money in my wallet.some ye some.and and k konon suke2 nak cuci2 mate je ea nak pg situ.konon je la and my sister pesan to buy inner syria.harge die rm5 je pastu i terbeli 2tudung.

blom abes lagi.pastu terbeli pulak 5anak tudung,pastu terbeli pulak kaen konon nak wat jubah..pastu pastu erggghhh terbeli lagi kaen cotton yang memang gojes giler kedai laen tade pattern yang i suke, kedai tu je..sbb i jalan byk2 kedai baru bli,almaklumlah kat situ kan ley tawar menawar.i pg kedai tu die kate rm45,kat kedai laen ta cantek pown lagi mhl.pastu i terbeli plak pattern same yang i suke tuh sebanyak 5helai kaler laen2.hahaha.okeh ni tak terbeli,ni memang saje nak abeskan wit dengan harapan mother akan baya balek.ye macam btol2 confident i bole redeem balek je nanti.

pastu terjalan lagi,ye la sebab i kena tinggal situ sorang2 tunggu auntie i abes pg check up baru die amek.nak wat ape lagi,mesti la jalan2.takkan 2jam dok situ tak beli pape kan.haish i pompuan,sume pown cantik i rase.kalo bole i nak jadi toke jalan TAR tu.bia tiap kali i pg amek dapat free je sume.kawan2 jgn risau,you all nnti i kasi discount.

pastu jalan lagi terbeli lagi japanese cotton.emm.mule2 gile eksaited dlm keta sbb dpt kaen cantek dgn banyaknye.pastu balek mntk duit mother kate sape soh bli byk2 sangat.mother baya tuk 3je.3je?3.?lagi 8 sape nak baya.

sedey gile.force my sister to buy so that mom will pay for her too.die tanak.sedih.:(

im broke.my wallet empty.no shopping anymore.da la aku baru online shopping sampai 500lbey habes pastu aku dapat tak seperti yang dijangka.hodoh gile.menyesal.berhati hatilah dengan baju2 ala2 comel pakai kat pompuan cantek2 tapi kite pakai tak cantik maybe sbb i tak cantik,pakai tu nmpk buruk.huargh!

anyone mahu my japanese cotton?sayangg,i nak semua!

6 comments:

Nadia Khan. said...

11?!!
OMG! i thought sis beli 5 macam tu je.
gila banyaakkkkkk!!

ya la sis, sama la..last week beli dress online..tak spt yg dijangka kan. mmg tak akan pakai! grrrr

Atiqah Adnan said...

mesti cntik cotton yang bella beli tu kan.. kalau bOleh tengok boleh laa tunjukkan.. mane tau nak let go kee hii^^

bella dela rosa said...

nadia:haaa tu la pasal.gile tak?hahahaha.mmg giler.
tu la baju tuh nyesal gile bli.cam cardi mmg takkan pakai,bwk lelong je nanti.menyesal.ni tengah tunggu kasut online tak smpi,kalo hodoh jugak memang takkan beli online da..uhuhu.

bella dela rosa said...

atiqah:haah kakak sume cantek sebab tu rambang gile mate pastu da la satu kedai tu je ade,mmg msk sume kedai cari yang same tak jmpe sbb tu mhl.tatau la kalo kite kena tpu ade kedai laen lagi mura.huhu.

mmg tengah nak let go nih.malam nnti or esok.haha pakse orang bli.

Bella Ayub said...

alahai dear..
shiannya..
mmg gila shopping noks dear nih..
:)
bella pun suke jugak

bella dela rosa said...

tu la..sian sangat nih.
huhu..shopping best.kua duit mmg best.uhuhu