Sunday, June 27, 2010

give me food please.!

u knoe how much i love food?awww sangat cinta.give me,not anything la,err kampung style ikut mood,budget oversea gile,but nasi is a must.seafood,western,lambchop favvy!,steamboat and bakar2,sbb tu i suke seoul garden,ngehehe.all kind of siput.siput asal kau sedap haa.oyster,nyam.!ni sume makanan di penang.





oke la semua sedap,semua masuk perut,semua nak try,tapi kurus gile.!lemak asal kau tana ade dalam badan aku haa..kalau la bole transfer lemak2,sape nak kasi,kasi ckit bole.annoyed gile ngan orang bile jmpe,bella asal kurus,tak mkn ke,sakit ke,asal kurus sgt nih.kau cantik sangat ke?eh tak tak kidding.oke lah fine badan kau cantik melets gile.spare sane sini.tsk tsk.kau memang bagus segala.aku tak.muke kau cantik,aku tak.kau memang bole jadi model,aku tak..grrr.

eh tak baek tau ckp orang camtu bella.bukan kite ckp,die yang ckp dulu.emo emo.sigh*.tak paham orang gemok nak kurus,orang kurus nak gemok.aku tade la kesah sgt pon kurus tapi orang kecoh sangat aku kurus nape haaa.serius i tak penah pon nak kate asal kau gemok sangat ha,asal kau kurus sangat ha.tak penah pown.biaa la.da Allah nak kasi die camtu,nak wat cane.kalo die da gemok,makan ckit mane pown,kalo da badan jenis gemok nak wat cane.same la cam kurus.uhh.sihat da laa.kalo badan da perfect,can u please takyah mengate orang laen.cakap elok2 tape la.ni ckp annoying nye atau lebih tepat mesti jeles.eh terasa jaat pulak ckp cani.hee sory.

oke la smpi sini saje.bai.:)senyum selalu.

p/s:i hate this mood swing.benci benci benci.nangis emo tak tentu pasal.oww benci gile.

bbbbb denga la lagu nokhtah cinta by hafiz af7.

8 comments:

acanmunie said...

situasi you sama dgn i, kadang2 tu terasa mcm dosa ke kite ni kurus sgt? HAHA. perempuan biasalah, gemuk nak tegur, kurus pun nk tegur. apa masalah ntah. i pon tak penah nak tegor org mcm tu.

shasha said...

bella. sya pon mgalami stuasi yg sma mcm awk. ad jaa yg nk tny np kurus lah ap lah pdhal sya selesa jaa dgn diri sendiri... (:
biarkan ja dowg tuu..jeles lah tu kn kn. heee~

Awek Tocang said...

homaigod! homaigod!
gimme some!
sedapnye....!!!!

http://awektocang.blogspot.com

shiera firhat said...

awak buat kte lapar la bella. hehe

bella dela rosa said...

munie:kan kan,bukan tinggal tulang cam kat africa tu pownn.haish.

bella dela rosa said...

shasha:huhuhu.ye kowt.bile kite tak kesah ngan badan sniri,orang laen plak kesah lbey2..

bella dela rosa said...

awek tocang:huhuhuhu..memang sedap plus cicah ngan air asam

bella dela rosa said...

shiera:hehe,kite pown lapa balek tengok nih.huhu