Wednesday, June 9, 2010

harini saye keluar pakai baju tebalek

dulu mase kat matrik,aku suke pakai baju tebalek mase kat bilik.kecuali baju kurung la.asal?tatau.sebab suke.sebab kalo da bukak baju nnti baju tuh jadi tebalek kan pastu nnti kalo nak pakai balek,kantoi pakai baju byk kali tak tuka,ahahaha,dok kat bilik je oke,k smbung cite,nnti pakai balek mesti tebalek kan,sebab aku nih pemalas yang amat and pas balek klas tros nak tido then tros pakai je.stat aritu even baju tak tebalek pown,bile nak pakai mesti tebalekkan.

hahahaha.oke gile disitu sampai yang betol pon nak tebalekkan.ahaha.pastu dulu aku ni lemah semangat ckit denga cite sal antu.woii aku kalo orang stat cite "eh korang nak tau tak",aku da lari g bilik depan sbb tanak denga cite.sipi2 pown aku taley denga.pastu orang ckp kalo pakai baju tebalek,malam2 tak kena kacau.aku memang sumpah takut wei kalo denga cite kena himpit mase tido,aku rase kalo aku yang kena memang mati mase tu jugak sbb tkt nye pasal.

cite antu first yang aku denga n aku ingat smpi blr2 antu ade atas almari,sejak aritu,aku tak pnah tdo mengadap lemari.aku letak brg2 byk2 atas lemari.bia antu taley duduk.

aku rase cam biase je pakai baju tebalek nih,tapi bile aku jln2 g bilik orang mesti org pandang cam aku cun sgt,ahahaha,bukan aku tak pakai baju,aku pakai kot,tebalek je.pastu baru aku tau,oww diorang tak pnah pakai baju tebalek,kesian diorang tak penah merasa.nnti kalo diorang pakai,orang kate tiru aku plak.ahaha.tapi kan kat uma aku taley pakai baju tebalek,nnti mak aku mara,pg tuka baju skang.padan muke,

tu la korang,kat kedai ade kot jual baju ala2 tebalek,aku mmg suke baju cmtu.baju yang die nye jahitan tu kat lua,gempak oww.banyak la baju aku cmtu.ahaha.aku suke myb sbb otak aku nak tebalek jugak kot.

tadi aku memang saje pakai baju tebalek sbb bukan nmpk sgt pown,aku rase la.ahaha.aku jejalan around kl.hahaha,kl oke kl.tapi aku pakai cardi kat lua.ek eleh tak nmpk pown.mule2 cam cool je jalan ngn bapak aku,pastu stat aku kua keta,pehal lu orang nak pandang2 aku.maybe sbb aku cam diva ahaha,mungkin juge sbb aku pakai baju tebalek.okeh la fine,aku da stat cover2 baju gune cardi.jgn la pndg aku atas bwh wehh.aku bukan artis,ecece.pakai baju tebalek je pown.bukan aku tak pakai pape.

bapak aku plak g masuk kedai mamak yang semuanye lelaki.aku rase kalo dlm tuh perogol beramai2 yang suke pompuan baju tebalek memang arwah da aku.slamat diorang waras lagi suke pompuan normal.pastu lagi la mengantoikan baju aku,almaklumlah bile pompuan diva senget cam aku masuk kedai sume nak pndg kan,bukan muke aku,baju aku mungkin.haha,tak kire harini nak salahkan baju tebalek.

okelah pasni aku akan berubah tidak akan pakai baju tebalek dengan sengaaja.dengan tidak sengaja bole ye.sbb bile ko pakai baju tebalek sume orang pandang kau.tak caye kau try la.bekesan bekesan.haha,sesape yang gile glemer bole ye try.jangan malu2,jangan segan.korang bukan tak pakai baju pown nak malu2.

sampai disini saje ye kawan2.boboi.

9 comments:

I said...

dulu aku pernah pakai baju terbalik, then my roommates cakap, today she will win lottery number. LOL.

anis said...

grrr,,,sy pon slalu gak TERpakai baju terbalik,,
tp x sengaje aw,,,
hehehheeh,,,:))

Mohd Fakhrurazi Jamaludin said...

Hahaha.Kalau bubuh barang banyak-banyak atas almari nanti hantu takleh duduk la ek?Wakaka

Baju yang dalam pun pakai terbalik jugak x?Hahaha

Atiqah Adnan said...

kadang-kadang keluar bilik air selalu pakai baju terbalek..huhu

bella dela rosa said...

I:haha.ye?nape menang lottery?

bella dela rosa said...

anis:uhuhu..ye kew..haip,takpe baju tebalek cantik:)

bella dela rosa said...

fakhrurazi:haha,tade la antu nak dok atas lemari..sbb byk barang...
ahahahaha..ouch censored.

bella dela rosa said...

atiqah:hihi,ha tu la kan,takkan kite nak pusing2 pakai btol2..bia je tebalek.:)

maria@adeq said...

hahahahh..mcm m'narik je pki bj t'blik..mcm nk try ah..hehehehe...