Friday, July 30, 2010

bole stat jadi gile ye cik nabeela

even baru nearly 4month duduk rumah bole jadi gile rasenye.
cari keje memang tak la kan.eh anyone nak kasi keje as a boss?besar tapak tangan menerima.
graduated in chemistry field tapi sumpah tak suke lansung nak keje dlm field nih.
bole tak soh keje bace berita,cikgu tadika,pengacara makan2,masak ahahaha.memang kena tempeleng laju2 ngan makbapak.

skarang mengabeskan mase terluang bersame kawan2,tgkp2 gmba,tu pon kalo kwn2 tak busy :( ,pegi event yang dijemput and habeskan duit shopping online.pasal shopping online,ive just got new parcel tadi.every week pon i received new parcel.ok gosh ive to stop clicking2 transfer2 engkos.

sbb tu aku mmg bengang gile kalo org tag bnda lawa2 nih.tak tertahan tangan ai nak transfer.benci gile la ade cimbclick ngn mybnk2u nih.padahal diorang tak salah pown.aku yang salah.T___T.asal tetba msk cite beli belah,takpe layan je.sambung lagi.

and skarang sedang berjinak2 dengan bidding item.and in acc i ade 50bid kowt which 1bid cost u around rm3.50 camtu2 la.ye ke,tah tak ingat n ade yang i tak gune lagi huu.ni tuk bid yang mcm electronic2,hp,psp,tv sume la tapi da lame tak masuk.byk bidding nye website.the latest one bid for branded hbag and woman stuff.yang nih takyah beli,jus bid je then sape last die dpt.and pada sesape yang nak sesgt brg tuh bole click grab now so that korang takyah tgu2 bid la,die akan state kan price,so click je grab now.hentam la labu da nak sgt kan.

sbb da bosan dok umah,so terpaksa gembirakan diri sendiri melihat barang2 cantik dan kemudian terbeli.emm.mybe lepasnih da kena stop aktiviti belibelah online tapi secara offline masih boleh.ahahahha.smpi disini sahaja,oke lah bye.!


oke ni mase gembira tengok barang comel2

pastu ni mase emo tengok duit makin berkurang..:((

6 comments:

nEa FleriDa said...

dok kt umah pon duit lwh habis kn.. sbb ap? sbb shopping on9.. heheh

NADIA RAHIMI said...

keretaku!heh :)

fndrocka said...

4 bulan duduk rumah tapi still boleh shopping mopping? mesti besar kan rumah kau kan kan..hoho

bella dela rosa said...

nea:hoho.da tamo shoping online,ceh padahal ade on9 shop sniri

bella dela rosa said...

nadiaku:yes,da lame tak dudok lam keta awak haha

bella dela rosa said...

fndrocka:duit saki baki je ade.haha.rumah kecikkkkk je.jerit ujung sane ley denga da.