Saturday, August 7, 2010

edisi pujuk tak reti versi nadia


surat diterima

surat maklum balas

surat secara rasmi adalah seperti yang tertera didalam gamba.terima kasih.maka dengan itu kami pon keluar besame pda malam hari ye.tapi tapi tapi sebelum kuar cehh ni yang part tak puas ati.tapi i nak tengok nunul maen ragbi dulu..grrrr!nunul bf die ye.dan dan dan die telah mengajak saye bersame menonton pemain2 ragbi yang seksi,awww tambah dosa ai tau.padahal tak tengok pon.besembang due orang.pastu da abes,oww da abes.sangat hampa bile mengajak kami melihat sukan.T_T.

n ktorang pon pegi alamanda.cube bace statement cik nadia diatas bahawasanye tempat mkn saye diberi mandat untuk memilih kan kan kan.oww itu hanye janji pelesu semate..dan die telah membuat keputusan oke harini kite mkn sushi eh.zzzzzz lagi.dan like always do,karokkkk yea!tapi ktorang karok 10lagu je.sbb penatt.pastu kenyang sangat.bile nyanyi tebatuk2.da laa sume lagu high2 punye!

n dis is wut we do at sushi king.semakkan tempat dorang,da tak mcm anak dara mkn da rupenye.besepah2.maaf ye makabah mertua sekalian.tetba.padahal ai tade sape nak.T_____T.


recyle baju,kua dari pagi..agagaga.

kalo camera kasi die pegang,sume gmba saye mesti tidak senonoh,seperti sedang becakap,tenganga,tercacat dan sebagainye.sbb kalo saye senyum secara ayu,die takkan snap.


ketam tempura sedapppp.!

mulut comot.cbe tengok..

yakult!bagus tuk kesihatan perut.eh?wahh bole jadi duta yakultt,btw pinggan tu die mkn byk,saye mkn ckit jee.mulut skt.isk3.

and the last,after abes karokk.then go back

sampai disini saje boboi!

11 comments:

stitch said...

saya sokong bella
guys come and go
but
besfren do remain
=)

Awek Tocang said...

heeee...comel je surat tu :)

CiK NaThRaH said...

bella..ur drees same as mine! hahaha...but mine is pink in colour.oh my! :)

Adriani said...

ade style lah you girls! LOVES IT! ;)

bella dela rosa said...

stitch:btoll..kalo putus ngan bf nnti cari besfrenn nak cite.:)

bella dela rosa said...

awek tocang:huu kepingin sangat tulis surat resemi

bella dela rosa said...

nathrah:i tringin nak beli banyak lagii seb baek muraa.

bella dela rosa said...

adriani:aww tq kakak.:)adore sangat ur style!but im not that berani.hee

stitch said...

eh tapi kan
guys and gurl
sama jerk
guys pon kalau putus dgn gf
yg ader
kawan2 juagk
kn?
huhuhuhu

bella dela rosa said...

haah yerp.same je dua dua

Anonymous said...

http://my-chocs-of-life.blogspot.com/2009/08/sushi-king-halal-ke.html

bella sile bace..