Wednesday, August 18, 2010

ramadhan2010:puasa kelima

hola hola semua.ye arini da pose ke kelapan.tau!tapi saye nak cite pose ke lima..hoho.puase kelima aritu saye buke pose dirumah gombak.mule2 family saye je yang nak buke situ sekali semua pon da diajak sekali maka penohh laa rumah.dengan maktok pon ade skali.:)

maktok with her grandchildren.abaikan sekeliling cam lam store.umah nih takde sofa lagi sume.ade pon bebalut since nak pindah taktau bile.

thats the best bukak pose stakat nih sbb ade banyakkkkkkk kids.all my cuzzy.masuk rumah je kena serbu kakak nabeela!!aku ni da la kuruss,yang korang dtg pelok2 sume tak ke nnti penyet.takpe sbb korang.i sanggup je u penyet2 pon T__T

ni baru separuh yang terkam.T__T.

i drove alone from bangi dengan keta takde signal,power tak power tak.seb baek aku tak mati.mase nak msk simpang je my dad eskot dari blakang so that takde la keta nak hon2,tetba telaju telajak ke.kang terinnalillah pulak.

akan ade banyak gmba mereka berdua.sebab dorang je yang tak pose.maka eksaited telebey.setiap jam pon pegi peti sejuk minum air.


dak nih mase sbelum bukak pose pon die mkn,mase tengah bukak pose pon die paling bising nak mknn.padahal tak pose..uhh

sampai kat luar pon die usung mknn laen.T__T


menu lamchopp yayy!dak kecik nih pose full tau even mase bkk pose die mkn nasi 7sudu.spesies aku nih.nak kecik2 je.

p/s:wahh tadi festime aku g bazar tuk ramdhan kali nih.slame nih mkn kat umahh emak masak.walaupon emak masak lagi sedap.tingin g bazaar nak mkn kepak ayam.hoho beli mcm takde mknn kat rumah.takpe naseb baek sume sedap.pegi bazar mcm sesi jejak kaseh sume orang pon nak tegur.singgah cni ehh hye,sblh sane ohh hyeee,depan lagi hyeee.sume pon hyee.emo sume pon nak hye.kalo hari2 pegi mesti hyee jugak dekat pakcik makcik kat bazar sbb da jadi kwn.

sampai disini saje.boboi.selamat berpuasa.!

6 comments:

zairi said...

hye..hahaahaha..dlm ni pn nk hye gak lar..mcm kt bazaar..hehe

bella dela rosa said...

owwwhh hyee

fared zainol said...

comel nya budak2 ni
saya nak geget2 diorg boley x?
jgn risau
saya geget diorg xkuat
sebab gg saya ade pagar besi
huuhuhuhuuu

bella dela rosa said...

hhuhuhuhu.takleyyy

fared zainol said...

alaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
boley la boley la boley laa
plis plis plis
=(

bella dela rosa said...

hohoo.g la geget orang laen