Thursday, October 7, 2010

cerita raya 2010

raya tahun ni nak abis daaaa.janji kepada diri sendiri tahun depan nak raya puas puas.sebab tahun ni tak best.takdela tiap tiap tahun raya pon best tapi nak kate jugak tahun ni tak berapa best cause i din enjoy my raya fully.patotnya da habis belaja cuti sepanjang hari takyah pikir kelas,pegi la raya kan,tapi i tak pon.bengong betol.takpe tahun depan ada lagi.sungguh tak bercita cita tahun depan nak mintak kerja.T___T.i need money so i need to work.money!!!!!!hati pudar nak sambung belajar.zzz.

back to cerita raya.first pergi beraya di upm.walaupun da habis belajar,peduli apa.pergi jugak.hohohoho.takpe raya kan semua pon dijemput.semangat datang awal tapi tak awal sangat la dalam pukul 11 tengok tengok mak ai banyak gile orang.jalan dari meja ke meja semua pinggan habis.beratur jangan cerita la panjang gile dengan panas lagi.harapan nak makan dengan banyaknye hancur.

dapat pinggan ni pon setelah berjalan sampai hujung.





ni semua da start takde kerja.kitorang benti makan kejap dan kemudian sambung balik.by that time tak ramai dah orang n makanan still ade lagi n yang paling penting tak panassss!oh menyesal datang awal awal.

nasib baik tahu pulang.lepas kitorang balik je terus hujan.alhamdulillah.


kemudian beraya di rumah en fiqry hiks.hasil makeup dan membetulkan tudung didalam kereta dalam keadaan gelap akhirnya berjaya.-_-'




kemudian.beraya dirumah mamikin.yang kiri sekali ye.oh ni semua adik beradik emak saya bersama maktok tercomel.


si kecik mansis die tak suke betol ambik gamba,die suka tangkap gamba.


n die paling la suka camera aku yang paling gedabak tuh.compact compact semua die tak main.kalau tangkap gamba die je nanti die tarik camera nak tangkap gamba orang balik.

gamba hasil tangkapan dia n of course i hold the camera.die tak larat nyah nanti pecah camera i tuh.tapi he push the button and siap mata tutup sebelah sebab i ajar die tangkap gambar guna dslr cane.zz.

muka selenge die lepas aku amik camera.T__T.

10 comments:

Anonymous said...

bella takda kawan lain ek selain kawan upm yang baru kenal, boyfriend,... tu je kan. dengan kawan facebook yang baru kenal.

erk.

bella dela rosa said...

ade.i bole je bekawan tapi tuk rapat susa kot.im not kinda frenly sangat.gitu gitu je bole laa.
kawan fb susa kot.if girls oke je.guy if he ade ura ura mcm tak sedap je tuk bekawann,totally no.

Maria Elena (Zarul) said...

raya nak habis dah =(

i nak comment benda lain actly, tapi terbaca anon nye comment, terus lupa. hahaha!!

NADIA RAHIMI said...

eh encik anonymous, sebernanya bella ramai je kawan.nantikan gambar graduation beliau.
sayang i love it when you are in black.paling cantik di dunia!oh over! ;p

NADIA RAHIMI said...

lagi satu. euwww muka berpeluh2 I babe

Anonymous said...

salam nab... alahai rindunya pada all the ladies.... semoga dipertemukan kembali suatu hari nanti..

bella dela rosa said...

maria:hohohoho baeklah

bella dela rosa said...

nadia:tq sayang i love u!

bella dela rosa said...

anony:atin eh?

Anonymous said...

mamilah....yang comel cun melecun tulah... kui..kui..