Friday, October 29, 2010

live this life

A:hey tengah buatpe?da makan?
B:.....
A:sombongnya
B:....

a week

A:suke awak
B:????
A:emmm takpe lah tak sudi
B:^_^
A:saya janji jaga awak sebaik mungkin sampai bile bile
B:-_-".

declare

A:jom makan movie jalan
B:
A:sayang saya?
B:♥.sayang sampai bile bile
A:sayang awak jugak

a year

A:....em
B:awak da makan
A:da
B:buatpe tu?
A:emm

3years

A:....
B:rindu la
A:....
B:sayang awak

A:.....
B:awak...:(
A:....

5years

A:kita da tak sehaluan
B::(((.
A:u deserve better
B:T___T.
A:saya tak layak
B:.....
awak...

p/s:malas betol nak copy gambar pastu kecikkan sume sebab tu takde update blog hehe.tunggu rajinnn dulu.:)

7 comments:

[ a.J.a ] said...

betul2..nape ek slalu mcm tu .T__T

Anonymous said...

agaknye, knape ek?

Anonymous said...

selalu memula excited je syg , da lme , mcm haram perangai

bella dela rosa said...

aja:huhu life kot.

bella dela rosa said...

anon:huu tatau la.tanye kat orang yang salu buat orang laen macam tu

bella dela rosa said...

anon:adoii anon lagi heee.haah salu camtu.pastu padan muke nnti diorang kena balik

Hazira said...

same like me. huhu..