Tuesday, November 30, 2010

icity at noon..

selalu korang tengok gambar orang pergi icity malam malam je kan sebab malam baru la function iciy tu kan.meh sini nak tunjuk icity masa petang.masa mula mula pergi pusing 2kali cari mane icity tak jumpe padahal dah lalu tadi.sebab masa mula mula cakap eh ni bukan la,kenapa kecik sangat,kenapa macam takde pape je,kenapa macam sikit.bukan ni la.pusing lagi ye memang tu icity.-_-".

i sangka the place will be like funfair u know.u have to buy ticket and entering the zone macam masuk zoo tuh.T_T.rupenye macam park je.macam taman ade permainan tu tapi die taman berlampu masa malam.masa i pergi of course la takde orang.mana ade orang nak pergi situ petang2.haishh.cantik je tempat tu.tapi kecik.u can see the whole place la except for yang ade binatang kena turun sikit.tapi i takboleh masuk yang kat tempat ade dinasour tu,die tutup.maybe malam bukak kot.

tiba tiba nampak macam besar pulak icity dalam gambar nih.-_-"

yes semua ni cantik bile ade lampu.mesti macam dalam jurassic park kan wahhh best!

ade dinasour

giraffe

kuda

bangau

and below are all the picture of me.hehe.

burung merak

this is ape eh?tak ingat pulak.


see bole tengok bayang pokok punye panas la petang tuh.



dan kemudian pulang kerumah.habis sudah cerita icity dan fullhouse.happy.!

p/s:tq for reading darls.nanti bole kite g icity same same semua.

23 comments:

aiman said...

siang pon chantekkk la icty ni...

KAMIHIDUP said...

cantik jugak siang2 ni...

BeYLa! said...

haha salu org pegi time mlm.
akk pegi siang. em adek salu g sini.
hehe. dh buhsan dh.
akk x msuk ke tmpt t-rex tuu??

amin said...

adoii...cam x best jer siang-siang g sana ;)haha

Atiqah Adnan said...

cantik juga petang2 eak.. hee~
icity dah banyak berubah sekarang..
bila lagi laa akak nak pi eak..

auji said...

icity petang2 mcm autumn season la babe. cantikk jugakkkk all ur picss :)

Mila Ahmad said...

mila tingin sgt pegi i-city waktu siang
view cm best jerk
klu siang park kena byr x???

twinkle twinkle said...

lawa la tempat ni rase nk g je :)

balqish jaffri said...

hahahhaaha...sewa bus!buat rombongan cuti semester :D

bella dela rosa said...

aiman:cantek la jugak tapi panasss

kami hidup:hee cantik2

beyla:takley masuk sebab tutup-_-"

bella dela rosa said...

amin:oke je tapi panas laa

atiqah adnan:oh dulu lain eh kakak,hehe baru pegi nih

auji:mase i pegi nih panas betollll

bella dela rosa said...

mila:tak kena.masuk jee.

twinkle:hee lawa tapi g time malam la

bella dela rosa said...

balqish:huhu pegi pegi!

Elin said...

biasa tgk malam...time ptg pun catik jugak..nice. Tapi akak tak sampai2 lagi..cam best jer.

bojan said...

la..u pegi dkt rumput tu je..dkt kawasan bangunan tu ada byk lg lampu..

rainbowskittle said...

macam best jugak pegi siang. kosong!

bungakuning . said...

malam lagi best , tengok lampu2 sume :)

hamzah ian said...

gua tak pernah g icity.. argh..

bella dela rosa said...

elin:pegi la kak,g memalam pastu nnti post gamba.;)

bella dela rosa said...

boan:ade lalu kat bangunan tapi malas da nak benti

bella dela rosa said...

raqinbow:haah best!takde orang huhu

bella dela rosa said...

bungakuning:sbb tak g mlm huhu.;(

bella dela rosa said...

hamzah:haha pegi la