Saturday, November 27, 2010

someone please give me money

im broke.T__T.this is the prove!hehe.this is the third meal i ate till 1pm.eat cucur badak,karipap for my breakfast,nasi campur at 1030 and this one at 1230.walaupun lauk tak tempting,bersyukur weh dapat makan sebab masa nak bayar kirah cakap, bella nape makan macam orang miskin.T__T.sedih betol cakap camtu.i dah makan ayam ngan sayursssss mase pukul 1030.n tempe too.so mase lunch amek je la semua sikit.sedih ye lauk i.

bayam,tempe,perut,ikan masin

i kureng la nasi campur.mase duduk kolej final sem i never never makan nasi campur.breakfast roti susu or kuih.at 11 makan nasi lemak or roti canai ke and tengah hari i beli yang berkuah mee kari ke sup ke nasi lemak ke.kalau makan lauk je bole la,maybe sebab tak suke kalau bungkus nanti kuah da campur jadi tak sedap.andd lepastu bile nak makan ngan nasi konpius nak makan ngan lauk ape.kalau nak mkn nasi campur kena semua taruk dalam plastik.baru la macam dekat rumah,makan hidang.ngade!i sukee makan banyak kali.dari makan banyak2 tapi sekali je.



kereta baru i.-_-".oh yes i baru balik kelas.

do i look like poyo bergambar dekat kereta sendiri?oke statement blakang tu memang poyo.what is the meaning of poyo?

here come the best part yay!im craving for mushroom soup.do you know how much i loveee mushroom soup?unfortunately i tak suke yang instant punye.tak sedap la.i sukee pizza hut punye and rasamas punye jugak.!sedapppp.lepastu ajak nadia teatime dekat rasamas sebab nak makan mushroom soup hikss.

suci tak muke?hoho cuci2 muke pas smayang pastu curi nadia punye liquid eyeliner,da la tak reti pakai.pastu taruk macam tak taruk.

ni minum petang kitorang.garlic bread,chicken wing,ice creammmm,and mushroom soup.

ni name die keledek goreng makan dengan ice creamm.sedapppp.you know macamane rase when something hot eat with ice creamm get into your mouth wallahhhh perfect!


chicken wing.din manage to finished this.huhu kenyangg

icecream with chocolate,yang ni i rase sikit je sebab nadia makan banyak.-_-"

lepastu pergi main golf.eh tak dah lame tak main T__T,pergi tengok orang main je dengan nadia.

love the scenary.cantik kan.:)

p/s:kan bagus kalau everything boleh buat sendiri tanpa pertolongan orang lain.emm.

17 comments:

twinkle twinkle said...

haih mknn sume sodap2 ;D

chairooL ruLez said...

waaaaaaahhh..kreta dyee......nak pinjam boley ???

bella dela rosa said...

twinkle:hehe betol2

bella dela rosa said...

chairool:pnjm takley la,tengok je bole

eLLa said...

seme sedap2..
dah lame xmkn perut..huhu

Nurulbadiah Lai said...

dear..u look so damn awesome with that so cute car..love ur pictures..especially with that cute baju kurung n car..

bella dela rosa said...

ella:perut sedapp.baru makan lagi smalam hehe

bella dela rosa said...

nurul:tq nurulll.;)hehe

BeYLa! said...

sedappnyehh! nak~~~
em tu tol ke kete akk? hehehe.
comel jehh!

sheena shareena said...

macam kenal je golf stick tu :)

rajinnya bella teman en ceb main. kalau kite, zzzzzzz.

Sophia Rani said...

byk makan yer.. hehe ^__^

Cik Nathrah said...

wow the car so called 'kereta katak' hehehe..comel as always dear :)

hamzah ian said...

ko ske makan eh.. hehe..

bella dela rosa said...

beyla:hehe mestilah tidak.-_-"

bella dela rosa said...

shhena:must be nozie punye eh huhu.die buat kite cam istri teman suami beriadah petang2.haishh

bella dela rosa said...

sophia:tak banyak tapi suke makan hehe

bella dela rosa said...

cik nathrah:tq yang u too.;)

hamzah:bole leee