Monday, December 13, 2010

meet shiera firhat and the gang.

assalamualaikum girly girly semua.ade macam geli geli tak?hee okes okes.helo my lovely girls.;) actually hangout nih last week, haha i memang suke post entry pasal yang lame lame lepas lepas.kalau pasal future mesti lah orang ingat i tak normal.T_T.gile power boleh nampak future.kau ingat kau sape?actually it was planned by qyla to meet chacha.tapi ajak i sekali and i ajak classmate i sekali,chacha ajak kawan die sekali.so keluar semua sekali kawan semua sekali haa senang.muhibbah kan macam tu.

kitorang pergi mines saje,tu je yang i berani drive sorang sorang.mines and alamanda.kalau sampai nak pergi pavilion drive sorang sorang memang tak lah kot.mid valley boleh tapi takut tersasul jalan.hoho.and others isk tak mahu la,serik kena ikot.see drive sorang sorang pon bahaya.

i pakai tudung biru dengan inner kuning aharitu.do i look like penjaga tol?kan orang jaga tol pakai tudung kaler nih kan.rasa macam nak pergi kerja je.takut orang ingat i ponteng kerja pastu pergi tengok wayang.

pastu makan time!haish macam taktahu kalau keluar mesti lah kena makan.

kitorang makan dekat sweetchat.ade special for lunch hour.so pergi la murah sajo masa lunch hour.sweet chat ade kat mines,kat mid valley pon ade.;)suke cafe nih sebab die relax,takde kelam kabut semua nak makan.senyap je.tenang la.and menu die yang ringan ringan pon sedap.dressing cantik.presentation food pon oke.price pon affordable.tengok ape kite order la.mostly a must go place bile makan sorang.i pernah lepak sini lame lame masa first date ehem sebab tunggu ehem lama gile.first date kena tunggu lame gile.ape nih first date kena tunggu lame gile.but this happen last 2 years la haha.


ni illy my coursemate punye.spaggggghettttti


ni chacha punye.ayam masak merah kot.y i have this habit bile da balik pastu taruk gambar macam sedap gile pastu lapar giler rasa pastu rasa rugi kenapa tak makan banyak2.


ni i punye.i memang selalu order nasi ni.sebab die sedapp ngan die ade mushroom.i loveee mushroom so much!give me any mushroom sedappp.!dulu masa cuti sem ade stok mushroom kat rumah sebab hari hari makan cendawan goreng.sedap la!


me with my mealll.i amek ice lemon tea sebab selalu set die kasi ice lemon tea,kenape eh?kasi la air lain.mana mana pon ice lemon tea.gile kedekot nak kasi fresh orange.


with qyla and kawan chacha


ni chacha punye air.teringat pergi MAHA aritu orang tu kasi rasa roselle nih dari pokok lagi.sedapp!macam liat liat sedap la.


dessert!durian pancake.sedappp sangat!!tu je boleh cakap.sape suke makan big apple punye donut durian sure suke yang ni jugak.omg durian donut big apple.sedapp gile,da lame tak makan!donut durian big apple.


pastu rasa macam penjaga tol pakai macam tadi teros tuka pakai macam biasa.see see senyum senget.


pastu teman illy pergi beli lens.tangkap gambar depan cermin.macam tak biasa kan kalau jumpe cermin.


pastu pergi tengok movie cerita warriors ape tah.sword warrior eh,tak ingat.besst cite tu sebab i suke tengok cite lawan lawan.best!ni new wayang tuk mines.okeh budak2 upm nanti datang jangan terkejut wayang dah cantik.tapi still kerusi tak best.


chacha yang comel


the girls.orang yang tangkap gambar nih bf farahin yang suwet muwit kiri sekali farahin.


nak balik dah..hee i look peliks la.cover senyum.-_-cacat gilo rase.!


p/s:korang if wanna meet up jomsss la.heeee.if ade mase i would love to meet new people.tapiiii dont expect me will be the same outside,takut terkejut sampai tak kenal pulak.im not cantik,im not comel,im not sweet.so kalau sudi jumpe jom sajooo.

20 comments:

Hamizah Syamimi Supian said...

hai hai! I ada beli inner daripada you hari tu..haha saja nak bagitau :P
dulu time still study kat ukm if turun jalan2 kat mines tak penah lagi rasanya masuk wayang situ..seats dia tak best camne?

mizz sue said...

AIKK..SEMPAT TUKAR TUDUNG YER..HIHI

Halia Kentang @ Annpaan said...

comel nyer pkai dress camtu..
suka2x

Suriati Suhaimi said...

wah..smua cun2...like!

aisya sakaria said...

nak jumpa nak jumpa! nak sainnn! haha. ada gaya hard die fans tak? kuikui. :P

anish said...

makan kt sweetchat best! :) suke mac&cheese dia :D

kembatolo™ said...

erks~
semua wanita.






cun pulak tu.. haha

Pqa Mn :) said...

bestnyer.. huhu... jom hang out ;) HAHA

bella dela rosa said...

hamizah:hee ye ke tq.seat die pendek.if u bace previous2 entry ade gmbar seat tu.bole sandar sampai bahu sajo

bella dela rosa said...

sue:hee sempat jee.;)

bella dela rosa said...

halia:huu tq darl;)

bella dela rosa said...

auriati:diorang memang cunss

bella dela rosa said...

aisya:jomss tapi janganlah sampai mntk sain.haha kite hug hug je

bella dela rosa said...

anish:alaa i tak suke cheese sngt taknah try.;)

bella dela rosa said...

kembatolo:haha!mereka memang cuns.;)

BeYLa! said...

whaa~~ bestnyehh teringin nk jumpe kakak gk. huhuhuhu.

Nadia Khan. said...

nanti kita jumpaaaa kkkk.. hihi :P

bella dela rosa said...

beyla:hee jomss la

bella dela rosa said...

nk:ohh mari2 jom ramai2.heee.;)

farahin kitty said...

hye bella...hihi...sje snggh.. :)