Friday, December 10, 2010

my new look.

can u seeeee my new header?can u seee it?excited nih.ive been using my previous header since january 2009 u know.lame gile.da almost 2years!then since my laptop format and all the adobe photoshop pon semua hilang so kurang la kadar mengedit gambar dan membuat header.


this is my previous header

tapi ade sorang nih ehem sorang nih ehem.huhu die dengan baik hatinye buatkan header untuk i.omg terharu sangat.-_-".she asked my email,i thought eh die nak kasi hadiah yay(perasan gile tibe tibe orang nak kasi hadiah kan).then i received headerssss.yes die buat banyak headersss for me.terharu lagi.huhu


1.oh suke nih.i suke simple and putih lagi la i sukeee.


ni pon kann tapi gambar tetinggal satu.T__T.



ha ni paling tersuke macam i kan lembut gile colour die.


macam smarties nak makan semua.

lepastu i kan tak gune da im not for you.do u know the history of im not for you.actually lagu rossa aku bukan untukmu is all time favourito!suke gile sampai malam malam mesti dengar.then dah dah la im not for you im not for you so i change to bella dela rosa..


lepastu die pon tukar jadi its bella dela rosa.o_0



lepasnih da boleh tuka header everyweek huhu.

tq darling sue!for this header.
sebagai penghargaan this is the link of her blog http://suhaidasupalio.blogspot.com/.
sape nak tempah header pergi dekat die.i tak sempat reply email lagi die da siap for 2nd header.pantas kann.

tq dearie sue again!

22 comments:

Marya Hana . said...

semua cantek2.. :)

syasya said...

comel header baru u lalink. credit to sue!

Azzam?? said...

kalau u dah tak "im not for you".. so skarang "im for you" lah eh? =D

NADIA RAHIMI said...

cantik! suka! hi sue, Im bella's fiancee :D

rainbowskittle said...

wah santek santek semuanya!

Intizara said...

Nice one sis :) Love your new header.

Fxysche Nas said...

omaigoddd
cantikkkk
kte header satu habuk pon xde..
sob3
=D

kembatolo™ said...

yang ni tenang je tengok..
tahniah2~ haha

zacky ~786~ said...

wahh comel la.~

Akmal Baharuddin said...

bestnye!bella...nak jugak..;(

BeYLa! said...

wow. seronok rasenyeh tgok header baru kak bella.
semad sket dari yg dulu. hehehe.
br nak tny kt akk ble laa nk chantek2 kan blog.
kan dh chantek dh ni.
suke suke suke. em kitepon nak suh sue wt header gk laa. (:

Leya said...

cantik gila la =)

intan izani said...

pandainye die wat header tu.. ;p

arxar said...

yayang! comeynye header die!! suke sgt sgt!! <3

cik kia said...

ccantikkkkkkkkkkkkkkkknyeeee !

Izatie said...

Semua cantik! I pon rase mcm nak tempah jugak :))

bella dela rosa said...

tq all.rasenye sue ade wat untuk sape yang nak tempah kot.soo homs pegi tempah kat sue

Myaby said...

header sama cantik dgn tuan punye blog
hihi.
flw kamu
:)

Ayeem Jemain said...

wah. yang skang ni cantik :D

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

sis mmg chumell;D so, no wonder the header looks more great!

mizz sue said...

huuhu...terkejut su bela buat entri ni..tenkiu dear!!

dotdet said...

i'm just say 'hye'...hehehe.nice~