Monday, May 16, 2011

victoria station restaurant,medan damansara.

assalamualaikum!

hye stalker tegar sekaliannnn.haha siapa makan jering die la terasa busuknya.hihi.kalau boleh i ade jerawat kat mane semua boleh tau kan?kann.good.ni still my birthday treat jugak heee.so i have a veto to choose which restaurant that i want.googling yahooing and i chose around pyramid.oleolebali ke bubba gump ke garden lifestyle ke italianies ke.then they pick me up i terus la kate oke jom pyramid.pastu emm kite g victoria station la eh. T____T.abes tu soh orang pilih tadi kenapeeeeeeee.zzz.

then,birthday girl has veto again to choose first.tapi biasalah i ni lembab kalau boleh nak study macam study marketing.end up i yang last.diorang order semua da habis da.tapi bile sampai ape i order tetiba nampak orang lain punye sedap,eyes drooling da,muke mintak penampar some more.woww sedapnye.nak ke?@_@.kite tukar.hihihi lucky birthday girl.

price die bit high than average kedai kite biasa makan steak.steak start with rm40 something kot.tapi seriously worth it.best steak i ever eat.memang sedap.tak rugi laaaaaa.well served.lobster juga ada.ok now craving for lobster pulak.ade sesiapa tau tak jual lobster tapi murah.MURAH!bcos 1 is not enuff.so i need more than 1.


the manager.ini bukan beer ye.sparkling juice jeeeee.he was soo kind.because?he gave us complimentary salad ehehehe.that is why.and he serve me as been told im the birthday girl!kahkahkah annoying gile.tapi bagus la service sini,ni kat damansara tu,payungkan dari kereta,setiap kali memang cek la ape kurang.bile balik hantar say good bye.


i tak pernah makan bean minced meat soup sesedap ini.memang sedap yaAllah sedap gile.sedap gileeeeeeee.!sedap GILER!nampak pekat kan tapi takk,kalau masuk mulut the meat and the soup macam mix together form complexion haishhh.over tak expression.but i bet u'll not regret.


ni my dish at first.lamb leg.konon la nak try makan leg yang dibuat steak.lepastu tengok emm emmm emm

wah sedapnyee yang bawah nihh.sedapnyee nak rasa boleh.nak rasa jeeeee.lepastu tapela tuka je la.hihihihihi.bella behave ye macam orang tak penah jumpe makanan ni nape.kalau mother ade memang kena lempang laju2 sampai orang punya pon amik tukar.

ni tak ingat ape.nampak macam sikit yee memang fine dine pon.tapi cukup la buat perut memboyot.;)

chicken platter.yang atas tu pisang goreng.sedap hoi.berebut dengan orang jugak.padahal orang lain punye.T__T.

kenyang.can u see the face of satisfaction.yess orang belanja haruslah satisfy.kau gile nak mengomen.tak bersyukur ke haaa!

yesss licin.i jarang ye makan licin.jaranggg.sebab tekak ni memang kena betul2 sedap baru habis.gedik kannn.tapi salu kalo tak habis i kasi kat orang makan dulu sampai tinggal yang slice,cubit terakhir ke i amik yang tu.sebab nak dapat suami soleh.ehehe.boleh pakai ke teori tu eh?sukati je orang wat teori camtu,tengok dah caye.haruslah berazam nak suami soleh.kann?hihihi.

till here then.bye girlsss!

23 comments:

EZAN IDMA said...

sedpnye ade org belanje. hehhe

LittleGurl said...

banyaknye makan..wooo woooo...nak ckep!!

Aimi Dayana Bahari said...

mahal nyee kedai niiii. ehem2. sape yang belanje tuu? hee

☂ LIYA LIYOO ◕‿◕ said...

mcm sedap jeeee..belanje kite bole?
hehe :P

momochan said...

tempat ni sedap sangat! lagi2 lobster yang cheese tu.perghhh sedappnya...
n die punya services mmg thumbs up !
huhu :)
nak pergi lagi nak pergi lagi...
kakak yg cantik tlong la belanja. HAHA

KAMIHIDUP said...

fuh.

Marya Hana . said...

kenapa bella suke makan kat tempat2 yg unik. haish. jeles.. sesangat~

Anonymous said...

halalan toyiban ke tempat ni? btw, u pernah try yati ayam percik kat bangi tu? i did, not my taste la. ayam percik pasar malam lagi sedap. hahaha

delarocha said...

ermmm...high taste

waalllaa! said...

thats my fav place!! yummy yummy..anyway..I love the sparkling juice..dark grape is better .. white grape smell and taste is very thick .. I couldn't drink it much..hehe

bella dela rosa said...

ezan:kann orang banje salu sedap

bella dela rosa said...

little:da abes yanggg

bella dela rosa said...

aimi:mahal sikit je la tapi meamng sedapp

bella dela rosa said...

liya:allaaaa kite student miskin.T__T

bella dela rosa said...

momochan:wahhh ye kee tak try lagi lobster diee wuu nak try laa

bella dela rosa said...

kamihidup:fhh

bella dela rosa said...

marya:sebabbb hee suke try tempat baru huu

bella dela rosa said...

anonymous:orang ramai cakap yati ayam percik tu.salu lalu je tapi taknah try.sbb tak bape suke ayam percik walaupun ada mknn lain kat situ huhu.

bella dela rosa said...

delarocha::?

bella dela rosa said...

waalaa:i suke yang ni sbb ilangkan rasa makanan kite sikit.light2 je

Anonymous said...

i rase tak halal victoria station ni. ade arak dlm steak dia.

Anonymous said...

Victoria secret tidak mendapat pengesahan sijil halal lagi.

Makanan yang sedap selalunya pasti ada sesuatu, sebab tu lah makan itu perlu bersederhana.

:)

bella dela rosa said...

really maybe i should be careful afterwards