Saturday, July 16, 2011

when 88's start getting married.

assalamualaikum

im 89's btw.tapi disebabkan i sekelas sekuliah dengan 88's most of my friends are 88's.tahun ni banyak jugak orang kawen/tunang.banyakkk gile.some of the wedding i tak boleh nak attend.:|.sebab hihihihihi alaa i tak reti la nak drive sendiri jauh2 sorry.tau tak kawen muda which memang dari dulu i cakap i nak kawen umur 20,wakakakak 20?iskk 20 kawen da.T_T.tak matured lansung.but then i memang tak pernah terfikir nak kawen lambat sebab taknak jauh beza umur dengan anak.tapi sekarang ehemm mungkin kalau takde siapa nak till dont know when,boleh da suruh mother mencari.;p.

ni masa i attend wedding fairuz athirah(1st pic) which she is my primary school friend,gombak setia.tapi now her family stay around my area jugak dekat bangi.satu seksyen.;).gombakian-bangiian.wahaha.and above picture,me with zahartini.;)

and setelah lama gileeeee tak jumpa kawan skolah rendah,jumpe jugak.on my left,cikpah,she is my bestie during primary school.kan?sukeeeeee.

ni kawan sekolah menengah.tak pergi wedding dia even though dekat bangi jugak sebab my dad tetiba tak sihat.of course la i takkan drive sendiri,dasar pemalas.i wish the car can drive me.sorry apie.:(.anyway congratulations.!


then ni kawan degree i..najwa.tantek kann.now she's doing her PhD.

with her other half.almost 9 years kan together najwa?lame kannn.

and this lady, she's going to be the next.
she's going to be the next next too hihi.

im going to be the next next next next next next insyaAllah

bestfriend meet bestfriend.:)love you both to the max.

i bet mesti akan ada comment,bella bile lagi?.hahaha.

last but not least i would like to congratulate all of you for your achievement of become a wife to somebody yayyy.moga menjadi isteri solehah dan juga ibu yang comelll amin.:)more to comes next.eksaited ramai sangat kawen.big smileee.

till here the bye.muah.


24 comments:

momochan said...

macam syokk je kahwin awal..heee~teringin nak kahwin la pula.kehkeh :P

KAMIHIDUP said...

nice, lepas ni nadia, lepas tu bella. :)

Wani said...

eh eh, gambar dah cantik lah, hehe...

im 88's too..tak kawen lagi, boypren pon takdak, camana nk kawen nih, hhahha...nk suruh mama cari, mama kata cari seniri -__-'

ps-rasanya mesti bella yg kawen dulu dr wani nnt ^__^

Anis izyan Abd Rahman said...

sekrang mmg~ jeles sgt bile kwn2 nak kwin sbb diri sendiri nie , entah bile entah ~

p/s : suke you brown dress , eiyh , brown ke orange peach ?

.apie. said...

Tenkiuuuu <3

que said...

grow up well, be ready, be prepared, take care of yourself.. He will send him as a gift~ bi iznihi

dak eina said...

kwn2 baya dak eina ade yg dh kawen.. eina, bf pon xde.. wuwuwu T___T

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

ha mmg pun. sis bella bile lg? hehehe. btw, yg 1st picture tu, cntik sgt :)

kaizen said...

eh!?? biar btol... akak xde calon lg?? kawen ngan abg sy je laa... bakal veterinar... ngeh3....

bella dela rosa said...

momochan:haip habis belajar dulu hee.;p

bella dela rosa said...

kamihidup:lepas nadia,ily dulu

bella dela rosa said...

wani:eheheh kite pon tatau kawen bile.ala tape kalau ade jodoh tak kemana kan.;)doa je

bella dela rosa said...

anis:its brown my dear.dun worry ur turn will be soon

bella dela rosa said...

apie:hee muah

bella dela rosa said...

que:well said.tq soo much.;)

bella dela rosa said...

eina:takpe jee takde bf.;)elak maksiat

bella dela rosa said...

zama:aaaaa insyaAllah bile sampai seru ehehe.die memang cantikk putih sangatt

bella dela rosa said...

kaizen:ahaha tatau la..;p.ade orang yang menunggu kot uhuh

nurayunni said...

tahniah buat kwn2..

fathin zulkifli said...

InsyaAllah, awak next hehe. xD Suke tgk org kahwen :D

Regards, Fathin (:

http://fathinzulkifli.blogspot.com/

eesyaheera said...

89's pun dah ada yang kahwin sekarang. Jodoh dia datang dulu. Tapi jealous jugak. Haha

smileysya said...

zahartini pon da nak kawen da tahun ni kan? hehe

syasya said...

kan kan kan..skang sume2 pon dh kawin! tok yg masih digree mcm kite ni lmbt lg kot! will be the last to get married!hehe relax dulu...focus stadi dulu..(lam hati meronta2 nk kawin kot!) =))

zai said...

bellaaa u 89 jugak ker, tp u dh bt master, i dgree pun blom abs lg.

i think kan nowadays ramai yg dah kawen muda, back to zamann dulu2 kan.most of my fren pun dah kawen, happy to see them live with their partner dgn halalnya.haha.kite ni bila ntah kan.asyik xmenjadi je.sabaw jela bella