Friday, October 7, 2011

open house at kakak aimie's

assalamualaikum.

Hye ini adalah entry raya dan ade banyak lagi entry raya akan menyusul wuwuwuwu. Takpe lah dah malas tulis bebanyak, padahal japgi mesti banyak gile tertulis, TER ye TER. Disebabkan banyak gambar, marilah kite buat post berslot2. Ini adalah rumah pertama yang saya pergi open house for this year, tolak tepi families and ikut parents hehe.Held a month ago.:)

 

Marilah kite mulakan dengan kegelakan kecomelan excited kakak. Oh btw she changed her blog url, please visit aimierifdi.blogspot.com. The previous one, no longer being used. Saya tidur rumah dia a day before the open house. Sleep over pepeluk cecium memakeup cecerita semua laaaa. wahah over kannn. Tipu beul. Tapi bukan 2 orang je la, dengan fifi skali. Malangnya saya tidur paling awal, diorang g jejalan cari makan dekat bawah, tapi nasib baik bangun paling awal jugak hihi. Tapi sekarang takde kelas pagi, bangun lambat benci nyeee, kalau bangun lambat hari macam tak ceria jee.(motif nak cerita tetibaaaa?) Lepasu taktau malu lepas kemas2 makanan hidang g makan kat dapur sebab lapar. Laksa mama kak aimie sedap giler!

fifi


Alhamdulillah ive been given such opportunity to meet lot of wonderful people, doenst matter wanna be friends with me atas sebab apa but still appreciate it sobb terharu. Lepastu lagi terharu supermodel bawah ni sudi tangkap gambar dengan sayaaaaaa walaupun saya macam orang mengandung kan. Takpe la.-_-",terima tapi at least i can imagine how i'll look like when im preggy. Wah comel laaaaa,oke muntah sendiri. Still maintain kurus. Sekarang la tapi, nanti tu taktau la kan.

supermodel, meera and her sister
 
From left kakak aimie, kawan kakak aimie, me, meera, adik meera, fifi, and aainaa. Semua ni baru first meet tauuuu boleh pepeluk hihi sukeee.

 




with qyla.:)

sebenarnya nak celebrate birthday chacha nihh dat day tapi kannn tapi kan die tak datang. Lepastu nyanyi sendiri, masuk mulut sendiri. Tadi kite g ikea makan daim cake sedap gileeeeee. Apesal daim cake tu sedap sangat haaa. Lepastu kite makan meatball, shrimp sandwich, chicken wings, curry puff sodapp.


Last but not least, to kakak kesayangan, tq for the invite. Who knows kan a start with an entry jadi close. You guys should believe in connection via internet and kasih sayang yang ikhlas.:). She has been so dear to everyone including me. To be toooooo close with certain people, i think there must be a click between two person, kan? Eventhough kite baik cane pon dengan orang, tak semestinya kite boleh jadi rapat. Macam suami isteri, macam gf bf. Not everyone have that same click with us. No? That is why we only have several people of best friends and sebab tu sometimes kite jahat pon ade orang boleh rapat sangat sebab sama2 jahat wahahhaha.oke tak kelakar :) Till here tadaaaa.




7 comments:

~ CIK SYU ~ said...

cantik gilek lah awak berdua~subhanallah...tapi kan..tapi kan..orang baik akan bertemu orang baik >.< heheehe

P U C A T said...

nice all ur pic

kaizen said...

wahhh ceria btol....

*nk join pepeluk gak... hahahaha

BeYLa! said...

Betol2 beyla cayee beyla pon tak sangke dpt jumpe kak aimiee.hehe.

Mira Amirudin said...

waaaa....it's soooo fun!! then, bella ni memang suka kan bab2 kena invite pi open house ni?huhu dah kenal dah dia ni memang suka bab2 makan.hee nice kaftan! bella pakai kaftan right?cntik2.may Allah bless your relation with sis aimie.amin.. ;)

LittleGurl said...

design baju pom nak dekat sama dah ngan kak aimie ;D

bella dela rosa said...

haah kite pakai kaftan,kaftan tu jait sniri hihihi sebab malas nak jait baju kurung then amik kaen buat kaftan je senang tauuu.hehe kitorang sehati sejiwa sebab tu nak dekat same