Saturday, June 20, 2009

farewell.last day training.


puan ain:"oke,apa yang kamu dapat slame kamu kat cni"

saya:"saya dapat kawan2 sambil ngadew2 pegang lee n sengeh cam kerang busuk"(boe ta saya jawab camtu mase supervisor saya tya tyme final presentation.tol la.i really get frens in here.!)

nex quest.

puan ain:"ape yang awak rasa pasal company or sumthin yang ta puas ati ke"

saya:"boe ta saya na complain pasal canteen?"(department canteen,accptable la kan.hahaha.well tu je yang ter popup in my mind.n tu jew yang menjadi perbualan ktowang pas baya mknn.lol.

kwn2:"bella kena bape?waa mahal gile.da ah ayam cam anak burung je besa die"aaaaa(dat canteen gile diskriminasi.kat org jepun gile mura kasi.tyme ktowang 2 kali ganda mahal.!)

puan ain:"selain canteen pe lagi?"

saya:"last day saya kan.saya na complain.saye ta suke operator kat line 2."sambil memandang head of department die.gile brani.kalo saye keje ctu lagi mesti da kena buang.

saya:"bile saya masuk je tengok cam ta puas ati,cam saya ni alien plak"tenga wat keje sume benti.siyes.!

saya:"padahal sume pkai same je"ta paham la saya.

saya lagi:"saya ta suke ni ta suke tu bla bla bla."

last skali die tya.

puan ain:"bile awak abes blaja?"

saya:"nex year"

puan ain:"oke nex year nanti ktowang cal,hantar resume eh"??wth.offer aku keje even da kutuk2?ngahahaha.layan.

lunch tyme ktowang kua.even nanye ta boe.dowang soh mkn kat canteen ta sdp tu jew.amek gak tyme stamp na kua.smate2 na mkn same2 ngan saya last day.terharu.kalo ta,ktowang nanye sume na mntk half day.tapi lagi la ta boe kan.so,ktowang mkn kat san fransisco piza.best2.






yoyo je happy.balek tu sya nanges.lalala.wat malu jew.well,saya memang ta suke perpisahan.even skjp jew knal,tapi kalo da suke owang tu,mesti sdey kalo na pisah.memang ta suke farewell.ta suke ta suke.

2 comments:

Silence |n Here said...

haha san francissco pizza.. lalu je kat citu.. tak penah try pon..

bella said...

try la messa.sedap.~