Monday, May 3, 2010

kolej 16 kesayangan dlm kenangan

selamat tinggal kolej mahal.
selamat tinggal bilik kecik.
selamat tinggal shower tade kepala.
selamat tinggal jamban no3 dari kiri.
selamat tingal l3-419
selamat tinggal lemari kecik
selamat tinggal orang minyak.
hikhik.
selamat tinggal dunia ostel,uhh sangat akan merindui.


lemari nih kecik na mati tau tapi sumbat gak barang2 akuh.da la tade partition cam matrik dlu siap ade laci2 lagi.cermin tu seb baek abg senior tampal.abang?haah blok aku dok nih memang blok laki pown.perempuan cantik melambak sangat tepakse la lelaki busok pg tmpat laen.banyak blok laki dijadikan blok gegurl cantek2.hikhik

selepas inih.
tiada lagi bli toiletrs.
tiada lagi baldi ilang.
tiada lagi katil spring tekeluar.
tiada lagi masuk duit mesin basuh.
tiada lagi pinggan bekulat dlm blk air.
tiada lagi tunggu orang abes mandi
tiada lagi jamban busok.
tiade lagi takung air.
tiade lagi air gedegang tengah malam
tiade lagi kerepek sedap tepi tangga.
tiada lame2 jadi tiade.


katil ini telah berkhidmat selama 3 taun tau.kalo ta pakai cover bed memang tiap2 pagi bangun skt pinggang.kena belapes tau lapik tilam nih.maaf besepah(tapi ni consider kemas jugak bagi aku hakhak)na pulang dah.

raga mandi kesayangan dari matrik lagi..aku ta pna pakai bakul mandi yang lubang2 tuh since matrik sbb ta suke,before gune raga nih aku pakai box kaler pink cantek sgt mcm letak tempat jahit tuh.tapi sbb comel sgt aku tuka kepada yang ta comel ckit.sertakan juge selipar jmban kesayangan.motif ditunjukkan semua; aku tinggal je sume brg2 nih wat sedokah kat macik cuci bilik air.
amek la macik,dulu macik amek baldi comel siap ade penutup kaler oren,saye ta kate saye kasi pown, macik amek nape.ha nii macik amek la wat mandi manda,sekali ngan kasut crocodile kaler merah makngah saye tinggal lua tu memang tuk macik pown.attack saye pown macik amek le wat cuci2 baju.

hey kolej,jangan risau.saye datang balek nye nanti.hihi..
babai kawan2.

6 comments:

auji said...

wuwuwu, mesti sedihkan? so whats u been up to after degree ni bella? heeee

Richeal Phil @ Ritz said...

kalerful!!!! hihi

Hidier said...

meninggalkan seribu satu kenangan.. kan..? :)

bella dela rosa said...

auji:hakhak..sdey taley huhahuha ngan ken daaaa.master..!huhu..insyaAllah kalo dpt..mba upm.:)

bella dela rosa said...

richeal:huhu.ape yang kalerful?sliper jambankah?

bella dela rosa said...

hidier:huhu.yup2..bejuta ta terkira