Friday, May 21, 2010

manhattan fish market with nadia love



salam readers tersayang.

today me n dearie nadia have our lunch at manhattan fish market dekat alamanda..!yea sbb da lame kepingin makan oyster.die dekat dengan sushi king n starbucks ke secret recipy ntah.suprisingly kat situ pown ade penang village which before dis planned to try penang village at 101 mall,puchong.selamat ta smangat waja nak pgi makan smpi 101.n kat lua kat area nandos wutsoever banyak kedai best2 la tuk dimakan,jakun sebentar sebab memang tak penah jalan kat lua tuh,penah la jalan tapi maybe jalan malam2 kurang cerah penglihatan a.k.a buta.

entry kali nih banyak gamba.maaf atas kejadian tidak diingini untuk sengaja meletakkan gamba dengan banyaknye.tapi jangan risau kepada readers yang mempunyai masalah tidak boleh melihat kilauan gigi besi,gamba kali nih mungkin takkan menyebabkan tuan puan sakit jantung.

before ktorang g makan,ktorang tengok movie cite bounty hunter.boleyy la.lame sangat la cite tuh,ktorang tahan kebuluran tak mkn dari pagi smpi kol 330.2jam kot.ingat cite romantik cite love2,tidak okeh!

lepas kua movie dengan kebulurnye tros lari g makan...


ni curik pamplet dari kedai sbelah.lala.mura sebab annivesary promotion.


maaf,sangat tidak menyedari ade jugak gamba berkilau terselit.maaf.

makan dengan nadia love.

maaf mungkin sengaja melakukan aksi sedemikian

okeh sudah kembali normal

air saye air die juga.air die air die saje.chocolate smoothies sedapp.!

fried oyster as starter..nape la ko tade yang tak fry punyeeww.minyak tau minyak!

seafood pasta..eh korang kat manhattan nih if datang kol 3pm,certain meal ade buy 1 free 1.kol3-6pm.datang laa.

ini gamba tak bole ditafsirkan.saya pon tak paham motif.


our first picture in car.die jeles ramai orang amek gmba dlm keta tapi ktorang tade pown.huahua.

sesi membeli belah di kolej.oww die pengedar blogshop saye..comel an an.

lepas makan habiskan duit ckit kat body shop.ni semua nadia punye pasal habiskan duit saya.ade sale up to 50 and 70%,sape yang tana bazirkan duit kalo sale sampai camtu plus saya member bodyshop tmbh 10% discount.seb baek tak menggila amek barang.takpe la sekali sekala,dua kali dua kala,3kali 3kala.emm.

sampai sini saje untuk harini..
boboi.gudnite semua.

7 comments:

Nurulbadiah lai Mohd Ramli Lai said...

bella..bestnye food tu..
umm..nk tnye..mana bella beli shawl yng corak2 camtu..nurul cari xjumpa la..bella beli on9 ke?
sgt cntik..n bertmbah manis coz bella yng pkainya.:)

bella dela rosa said...

nurul,ni custom made shawl.kite yang jual.tade bli kat sape2.

kat side bar sblh knn ni ade fb blogshop kite,try la tengok.

ravishingpeacock said...

mmg wat sdri n knpem tadak kt mane2 ek shawl 2 bella?...jgn slh phm.nk tnye n knpemkn uhuhu coz cntik

bella dela rosa said...

uhuuhu.eh ta salah phm dear.yup tu custom made shawl,kat kedai tade jual,kalo orang blogshop laen ade jual custom made pattern same tu i ta confirm la.:)
n shawl yang i jual,i bli kaen,i potong,i jahit,i distribute.:)

ravishingpeacock said...

very rajin aa u...gud2..

shiera firhat said...

u ni cntik laa bella.
ur friend pon cntik :)

bella dela rosa said...

ravinsinspeacock.:hee
shiera:wahh gmba je u.kalo kat luar konfem tak cantek.eh u nape taley tinggal komen kat post u eh?