Tuesday, June 1, 2010

dua hati menjadi satu telompat2.


bukan aku yang lompat.budak2.hasih.gamba aku lompat2 cari la kat entry before2 nih.huahua.da pasni tade da lompat2,besa da besa da.hakhakhaktui.

meet my cousin,salma maisara and nurul insyirah aka celama mecara and inciah.oke name tuh aku sorang je yang kasi.ade aritu baby datang uma aku name die abdul rauf pastu aku rase cam roof aku pown panggil la roof roof last last jadi bumbung.hahahaha.aku panggil die abdul bumbung.huahua kejam.name cuzzy aku sorang ahmad naufal aku panggil die nepal nepal.hahaha.

nanti bole la kasi aku name anak2 korang so that aku bole create name comel2 tuk diorang.haha.cukop.!gamba oke gamba.



ni celama.suke oww baju die,vintage.

ni inciah.telompat 1.

celama telompat1,perlu ke mah wat muke camtu?

celama telompat2

cela telompat3.

diorang bukan adik beradik ye.cousin jugak.tapi rapat gile.bapak2 dorang tade,ecece.sebab bapak2 dorang keje abudhabi ngan arabsaudi.jadi dorang2 nih dok skali ngan makmak dorang je.huhu,sadis tak cite?so jadi la sehati sejiwa.

aku soh wat aksi cekak pinggang sambil melentik badan,die buat cam nenek plak.

oke loh.sampai cni saje,boboi kawan2.!

2 comments:

Nurulbadiah lai Mohd Ramli Lai said...

bella
0maigod..budak2 2 sgt comel..mcm bella,pndai bdk2 2 posing
nurul suke sgt bdk2 p0mpuan,tp nrl xda sibling p0mpuan.huhu
btw,msti diorg bsar nti cumel n cntik mcm bella.

bella dela rosa said...

huhu..diorang memang.lagi2 baju bunge tuh,gile camera.