Thursday, July 8, 2010

foods awesome kan?penang village with love


oww ni bukan penang village lagi~ngee

dats not mine,of course.dulu used to join golf club so masuk competition kena drive menda nih pg green even tade lesen keta,takpe tak kena saman.hahaha

here come,penang village,itu adalah sirap selasih,name lam menu nak gempak je sirap calamansi

mine,honey lemon.jus try make dis tadi.hehe..sedap~

starter*pie tee..saye penah buat ini juge..nak nak?

char kuew teow..sedap tapi too dry,,naa pasni soh aku oder mknn ko la.hehe

mee perasan..grr

and dis is mine.nasi lemak.agaga pinggan die panjang ley kongsi dua orang.

*recommended*the nasi,kari ayam and the prawn sedap oke.

jom beramai2 ke penang village lagi?banje banje i cepat

8 comments:

~ceRRy beRRy~ said...

terliur!

bella dela rosa said...

haah.cam nak g makan lagi

nEa FleriDa said...

waaa cedap!!

ajie panggilanku said...

sedap nyer..lapa lak..

acanmunie said...

waaa, i suka shawl you. mesti pashmina kan?

bella dela rosa said...

nope2..its custom made.from girlsloveshop.:)

Bulan Malam said...

eh suke nasik lemak tu...tgk pun da terliur,mesti ah sedap an..

bella dela rosa said...

zaniii memang sedapp gile22 kowt