Monday, July 12, 2010

shop till u drop.


terasa cam sesungut

bangun pagi.dengan semangatnye.ye aku memang salu semangat kalo melibatkan benda2 yang akan menghabiskan duit.grr.pukol 7 and its sunday,mandi and ready.keluar rumah.bawak laju2 dengan harapan akan sampai cepat dan dengan harapan balik awal juge.

malangnye smangat itu hanye sia2,mall bukak pukol 10 la bengong.pukol 915 da paking.930 da jalan laju2 nak masuk timesquare.dengan hairannye,pesal ramai sangat harini,ade konsert ke.kakak,mane de bukak lagi la.oww ngatkan orang melepak dari smalam.*malu.

duduk luar dengan sedih.pukul 10 teros masuk.padahal kedai tak bukak lagi.merancang dengan adik.okeh kite naek dari tingkat atas pastu pusing smpi tgkt bwh,smpi tingkat makanan kite mkn jap pastu smbg balek.dengan semangatnye naek.sampai ditengah,da penat.takpelah tunggu kedai bukak dulu.'-'..


ini semangat lagi



this is so not me.gelii.euuw.gmba gedik paling perasan.terasa comel.ahahaha


went withh sissy

tengok2 baru satu kedai bukak.grrr.


akhirnye smpi tingkat makanan.at last.penat giler plus kebulur.bfast at haha lupe lagi.im in love with salad serve with thousand island.padahal biase je tapi da addicted pulak.


mushroom soup serve with bread.dat is bread.comel kan.


then kena potong bread tuh,soup will flow out.sedapp

pastu nak balek pastu keta tak bole stat like omg.eh gile ke gile ke.jauh gile nih pegi.asal tetba die tana stat.cane nak balek cane nak balek.dengan panas.gile la da cam mekanik seb baek tak pakai heels,kena tolak keta bagai.tade batery.seb baek ade org tolong.tsk.sdpkan ati takpe at least pasni jadi pape ade xperience.so tade la gelabah semacam.ahaha.

meet uncle cine yang sgt baek,die tolong jage keta,die tlg jumper kan keta,die tolong tepon cine tuka batery,die sgt cool.die jmpe ade pmpuan cine nih kai skirt pndk gile,die g sound oii tade pendek lagi ke.ahaha klaka.pastu i da risau gile mhl nye uncle,cube kalo die tipu cane,u jgn risau,kalo die tipu uncle blasah sama dia.ahaha.comel.tukar bateri rm235 okeh rm235.oke takpelah redha.T_T.bole shopping banyak2 camtu.mase tuka battery aku yang gile kuno taktau pape,die la yang cam bapak aku,tanye sume2 uncle rase mane lagi oke.aku ikut je die ckp.oww uncle i miss u.

then balek tros straight away pg perak anta adik.dengan peningnye pgi jugak ikut.pastu tido.pastu oww kanda.pastu nanges sbb kanda.oww kandaku.*da merapu

oke boboi.!

18 comments:

Atiqah Adnan said...

bestnye jenjalan..
akak dah lama tak hangout dengan adik ke ngan kawan ke.. winduu..

pssstt, dear bestnye kurus macam kamoo..^^

~ceRRy beRRy~ said...

bestnyeee shopping! ;)

MarelFira said...

smgat dia nk g shop bgn pagi2..uhu

Uchiha Naqibi said...

kak ayu ek tu???

bella dela rosa said...

atiqah adnan:huhu ye ke kak..sebab da kawen kot so ngan suami je.

uhuhu.kite nak gemok la kak.best sebab ley makan pe jeee.

bella dela rosa said...

cerry berry:mestilaaa best

bella dela rosa said...

marelfira:haha,kalo bab shoping memang salu smnagt telebey

bella dela rosa said...

uchicha:eh bukan.:)

Anonymous said...

Baik Gile Uncle Tu.. =)

bella dela rosa said...

haah.memang baekk sesangat.

acanmunie said...

okay comel sangat.
:)

bella dela rosa said...

haha mekaseh./:)

Anonymous said...

bella, u pakai eyeliner ape? utk atas mate..cantik! eyeliner i xgelap lah..i xtaw nk pakai brand ape..kalau yg lequid, comot!

bella dela rosa said...

i pakai eliantoo dear.
suke sbb lekat,tak ilang.:)

iqa said...

soup roti tu mkn kat mall mne? kdai ape

bella dela rosa said...

ni dekat timesquare

Anonymous said...

ape nme kedai tu bella?

bella dela rosa said...

ta ingat la yang.but die cam stall tepi tempat lalu lalang je.