Wednesday, August 11, 2010

ramadhan2010:puasa pertama

harini puasa pertama.

menu:
tomyam campur
ikan bakar
sup bendi
mangga
soya
honey lemon juice

location:
home sweet home.

no picture since aku tak pose.tapi aku yang tak pose aku sorang je yang mkn ahaha.sbb orang laen sume minum air mkn kurma pastu smayang sbb simptom puase pertama biasa laa.pengsan!miss memory puasa kat hostel.rinduuuu!rindu tanye2 korang nak mkn ape arini,eh jom pegi bazar pastu beli mcm nak mkn sepoloh orang since aku mkn time buke,midnite and juge sahur pastu makan cilok orang nye sane sini ckit.emmm.kat rumah pon mestilah best tapi takde kawan nak sukati mkn ape.-_-

p/s:my bestfriend da bertunang.bestnye!wonder saye nye turn bile n sape laaa laki malang tuh.ehh no should i say siapa laa laki bertuah tu.hey i bet u,if u dapat i,ill make u happy forever and ever trust me coz i susa sayang orang n if i care bout u so u r special.n cube menjadi isteri yang solehah.ecece.aminn.

selamat berpuasa tuk hari kedua

16 comments:

Carl Samsudin said...

hari pertama dah xpuasa bella ini la! huhuhu. btw enjoy puasa ok!

nEa FleriDa said...

salam ramadhan cik bella

bojan said...

nak tunang sangat ke?
nanti saya pergi jumpa ayah awak..
bagila alamat rumah..wahahaha
*gila!*

NADIA RAHIMI said...

Adakah anda sedang mempromosikan diri di ayat-ayat terakhir itu???

zairi said...

kalo org yg dpt bella pn msti dia jga elok2 nya..sure..

bella dela rosa said...

carl:nak wat cane,tak dapat dielakkan.ehehe

bella dela rosa said...

nea:salam ramadhan juge!

bella dela rosa said...

bojan:cehh ingat ley sukati.uhuhu

bella dela rosa said...

nadia:sort of.almaklumlah takde sape yang mahu

bella dela rosa said...

zairi:hope so.aminnnn!

bojan said...

erk..tak boleh ke? kalau tak boleh takpe lah! :(

zairi said...

xkn hope aj..try lar..msti dptnya..all da best..xdpat gak bgtau k.. ;)

bella dela rosa said...

bojan:apee ingat nak masuk tunang anak dara senang2 camtu

bella dela rosa said...

insyaAllah.people change kan?

zairi said...

yup..by time..so use ur time wisely..When we are no longer able to change a situation, we are challenged to change ourselves.

bella dela rosa said...

zairi:yuppp.kadang2 ape yang kite nak tak semstinye kite dapat