Thursday, August 12, 2010

ramadhan2010:puasa kedua daging unta

salam ramadhan.selamat berbuke semua.

menu for today:
sup ayam
sup sayur
buduuuuuu
daging unta bakar
kuih taktau name
taufufa hentam saje la eja cane
soya
honey lemon

cerita pasal daging unta.euwwww.macam daging basi.oke for me la.i can accept daging arnab,rusa,seladang,kerbau? lembu kambing dan sebagainye but not pig of course.yang halal je la.so tengahari tadi ask mom,mother,all this bole mkn lagi kan.mase tu daging unta masak kicap but i thot daging masak kicap.mkn la n tetba rase laen yaks.lari2 tanye ape nih ni da basi laa da tak bole makan,pastu dengan serta merta amek daging n nasik yang tekena daging tu buang jugak..aww i sensitip benda basi2 nih.skali mom said tu daging unta laa which bapak i suke sangat..errr takley diterima dek tekak den ni ha.cane ye org arab ley mkn.hehh same je la cam ade orang tak suke kambing.ruginye korang takley mkn lambchop.sedapp tau.

tak pose,bile orang tak pose bcos of period n if tak mkn lapa die 2kali ganda orang pose.so we have to eat.bile kat ostel so kena la mkn maggi n bau die.emmmmm.n girl used to it kot bile ade kekwn mkn mase pose,ktorang da biasa sbb sume pon take turn uhuhu.and bile ktorang adik beradik tak pose mkn slamber je lam rumah tu smpi abg ngn bapak i da biase jugak ahaha.ade sekali mase nak balik kampung rasenye ktorang siap tapau bekal lagi nak mkn lam keta bwk air mineral besar.org laen pose bau je.haishh dosa dosa.takpe kuatkan iman ye,pahala banyak.kehkeh.tapi bile orang mkn depan i mesti bising kat emak kahkah.zz

boboi.slamat bebuke!

4 comments:

bojan said...

ke rasa daging unta tu macam basi sebab orang tu tak puasa..tu rasa dia lain drpd tekak orang puasa..lalala

cik kumbang said...

selamat berpuasa~...=)

bella dela rosa said...

hahahahah ye kot.tah la tapi tak sedap,kalo pose pon tak sedap jugakk

bella dela rosa said...

cik kumbang.samat bepose jugee