Friday, August 13, 2010

media night upm 2010

like i promised.here's the story bout the media night.media night ni is malam anugerah untuk wartawan2 kat malaysia dengan kerjasama upm.suppose wat kat hotel but this year buat kat dewan upm je.~~so we the gurls,ceh da jadi cam group power puff girl da.oke ktorang diminta tolong untuk menjadi usher.nak tengok keje ktorang dulu jadi usher [click].n the theme on dat night is purple and we were ask to wear sumthing cam dress/gown mcm red carpet nye style.woww nak soh pakai woww woww je tapi no budget.zz.tepakse laa kuo duit sniri.T__T.


n hey girls,all the dresses yang dipakai oleh saya,bellashila n nadia are for sale..the colourful cardigan also for sale.wore once only mase media night nih.motip jualan?sbb bukan nak pakai lagi pon plus of course if ade event laen mesti beli dress laen.kann.dress below rm100.bought all rm1++.mine the mahalsss sbb yang cntk n mura ckit diorang kebas.mase nak amek beli pikir sepoloh kali.



at first we thought that we'll be given special seat so that we'll enjoy our santapan with the guest lepas kasi adiah macam event dulu.but teetttttt.tak pon.n the guest except for vvip have to beratur amek makanan n ktorang kena makan mase petang before event start and some of us mase tengah mkn mlm tuh kena panggil da naek atas pentas.i tengah amek air pon da kena kejar banyak kali,nak pegi toilet pon die tgu luar.alalala kesiannye.meet new stunning girls lagi yay.thats the best part of course!

new girl,nyssa.die cantik kat luar!


5 of us usher atas pentas n sambut tetamu.:)

n the rest.banyak lagi snanye.huu


sian moritz die jadi usher tapi takde kawan.dok sorang2.emm sian awok.

okeh mase nih da penat pastu jadi gile.bosan muke cover2 plus hari tu plak jerawat nak ade tempek kat dahi taknak kalah besaunye.saba je laaa.

n syasya is missing.die tak dapat join,if u kelik kat atas tu kan we suppose four of us power puff gurl kan tapi sbb die ikot mak die,taley join.emm:(.tapi die follow je ikot beli baju ktorang.n die try sekali ahaha kelaka.

till then.boboi semua.slamat berpose

14 comments:

acanmunie said...

omg lawaaaa gila. semua lawa belaka. dress sume hot habis.

stitch said...

bella
dress awak cantik!!!
mcm princess pon ade
seyes!

Anonymous said...

aiseh.pic syasya xde

Kasih Ain said...

and i'm here to0 for media night
:-))

bella dela rosa said...

munie.:hee tq munie!

bella dela rosa said...

stitch:aww tq,thats people said when i arrived.:)

bella dela rosa said...

anony.::)malas godek2 entry lepas.huu yup shes single,for real

bella dela rosa said...

kasih ain:hee.:)gamba gamba

zairi said...

lawa noo..iskk...iskkk..

zairi said...

lawa noo..iskkk..iskkk..

bella dela rosa said...

diorang mmg lawa kottt

zairi said...

semua laa..merendah diri plak dia..ke mmg rendah??hehe..kidding..

bella dela rosa said...

haha kemetot

zairi said...

ahaha..kemetot rupanya..tggi bdk dajah 6 ek??ke form 2??hehe