Thursday, May 13, 2010

academia putra award-upm

assalamualaikum.
maaf macam da lame ta bukak blog.sesungguhnye macam beban gile kepala otak pikir thesis.pikir saje,tangan ta jalan pown.T_T.
sesungguhnye skarang pown otw buat thesis.otw ye.da buat masalahnye.kena btolkan. lagi.pesal eh fakulti sains kena banyak sangat peringkat nak kena cek sampai buat hard cover.bape kali daa nak cek?tak pahammmm.!!

last two weeks.haha lame tak sampai last two weeks baru na cite?eh ke last week je?tah la malas na cek.kat entry before nih ade cite pasal rehearsel jadi usher kat upm bersame gadis gadis hot kan kan kan.dengan ini saye sertakan gamba gadis gadis gadis sekalian.

tugas saye jadi usher je.tetamu kehormat sultan selangor.event nih tuk anugerah pensyarah berjaya, berkarisma dan sebagainye kat upm.hakhak.gatal tak ktorang g tayang muke sampai 2 kali kat sultan,(sebab die bujang),tade la tipu je,ktorang kena sambut then jadi pom pom girl atas pentas kasi adiah pastu mase balek ikot lagi tapi tade la sampai istana,sian ktorang sik kena bratur je.da macam dayang2 dah,ke gundik2?.ape saje.tapi best :).n makan free yea.!

meet new stunning girls was the best thing at dis event.till then.boboi.



sebelah kiri name die syasya,die comel sangat.sblh die nadia heart,okeh bley bace entry lepas2,pakai kebaya merah tuh name die bella gak,muke die cam shila oiam cantik sangat.!,sebelah lagi tuh emmm,die tuh orang soh pakai baju batik die pakai baju laen.

ngan en khairul n indonesian girl.eh ktorang baru knal ngan couple bella-syasya nih pastu tros melekat,tgkp gmba sume same2.mcm da knal lame.:)kat status fb dorang pown married with each other,mcm ktorang jugak.hikhik.sbb tu ley ngam.

barisan mpp upm sekalian kecuali saya.saya alumni da.haha.

dewan majlis.ktorang ta dok meja same.sob.me n nadia dok meja blakang yang ade orang tuh.


other usher..

ha see cantik kan diorang..tihhihi.pipi diorang kilat/pipi saye tidak.lepasnih harus menambah bedak silky girl shine colour pink banyak2 di muke..

sampai di sini sahaja.saya na sambung buat correction thesis.

5 comments:

Marya Hana . said...

sume comel2 belaka :)

.apie. said...

budak, bella tu kawan skola rendah apie :)

bella dela rosa said...

marya:yup they're gojes.n u too dearie:)

bella dela rosa said...

apie:laa ye ke.hihi..die budak kedah..amek course computer.

.apie. said...

ye :) satu kelas sekolah kat kedah leee.