Thursday, May 13, 2010

top secret-second reveal



huahua..
kalo na tengok 1st nye reveal tengok kat entry nih jangan click.
nape tetba nak cite?sebab tadi baru tengok adamaya episod last.so ade part which suke sangat bile adam cium dahi maya.okeh kalo kawen kan mesti brangan benda2 nak wat dengan suami kan.(sile jangan melencong).me,first thing yang saya nak sangat sangat sangat sangat sangat after kawen is cium dekat dahi.lepas ijab kabul tuh tros tarik suami cium dahi cepat.cium cepat.hahaha.cam pakse jew.bia.tapi salu camtu kan.after nikah mesti ade sesi cium dahi.cium lame2 pown tape.sukee.

memang lemah gile gile gile bile tengok orang cium kat dahi.die laen rase dari cium kat mulut pipi etc etc.kot la.eh cam pnah try je.huahua.oke diam.cium kat laen tu is full of lust.kan?tapi bile cium kat dahi bring lot of meaning.memang dari dulu teringin sangat future husband cium kat dahi selaen nak jugak kena plok dari blakang mase tengah basuh pinggan.ops?haha.

bile cium kat dahi rase cam disayangi,dijagai,dihargai,rase safe.diprotect,dicintai.tah.suke.macam bile emak cium kat dahi,cam disayangi sangat.so i akan lemah sangat bile laki MACAM ADAM cium wife die kat dahi.bile nak mara je,tros baek.i love family man,yang pentingkan keluarga.so gurl, bia la kalo ur boyfie pentingkan keluarga die skarang coz one day u akan merasa jugak sebab u kan akan jadi keluarga die juga, kan?excited nye nak kawen.oke miang dah datang.

owh adam wujudkah laki camtu kat malaysia nih.kalo ade mesti perempuan tuh sangat la bahagia.tapi mungkin ade cacat cela yang laen,sape tau,sbb tade ape yang sempurna kat dunia nih.:)
sampai sini sahaja episod cerita miang saya.boboi sume.p/s,saya ta siapkan tesis lagi time kaseh.

8 comments:

Kapten said...

cium dahi maknanya sayang
spot paling baik untuk cairkan wanita
larikkkkkkkk


Latest:Jus Kopi, Power Sekali !!!

Mohd Fakhrurazi Jamaludin said...

suka lelaki pakai short ker suka lelaki short?hahaha.

ada jer lelaki camtu.nie yang tgh komen nie.hahaha

.apie. said...

ngengade. pegi wat thesis cepat!

bella dela rosa said...

kapten:hakhak yup2

bella dela rosa said...

fakhrurazi:laki pakai short,tana la laki short.huahua..

bella dela rosa said...

apie:hee baek

ila ni said...

hik hik aci tak baru jumpa blog ni lalu khatam sampai ke entri ni? coolio!! memang angan2 perempuan semuanya sama kot? hahah semoga jumpa jodoh yg baik2. dan yg suka cium dahi.

bella dela rosa said...

uhuhu wowww.tahniah tahniah.:)