Wednesday, September 22, 2010

expression

biar gambar bercerita boleh?
old picture,since i need laughter instead of sadter? erk.oke blabla.pembaca blog saya since dulu maybe pernah tengok kot all those gambar gambar ni,but not fully.saje nak taruk balik.*rindu*.
suppose update benda lain,iceroom,hantar adik g rusia,n much much tapi takley lagi.not in stable mood lagi.hee.
so enjoy!





p/s:orang yang cari masalah selalu malu sendiri.lepastu buat cerita konon die yang mangsa.pelik.get a life girl!

12 comments:

auji said...

bella. note last tu i am sooo agree! :)

Azzam?? said...

kenapa yang tak stable nya? yang mana terlebih, kurangkan.. yang terkurang tambahkan.. nanti elok laa tu =)

acanmunie said...

comel gila gambar gelak gelak:)

bella dela rosa said...

ab:kan.gile!benci betol.kawan yang laen baek je tibe tibe jadi tak suke.

bella dela rosa said...

azzam:mood sedih lagi zz

bella dela rosa said...

munie:eh muniee!i just drop by at ur blog tengok video raya.haha kelakar okeh

Azzam?? said...

kalau kita tak pernah sedih.. kita takkan appreciate dan rasai kemanisan time2 bahagia.. for sure kalo u rasa happy nanti.. akan 'terasa' perbezaan dan ke'best'an nya.. nantikan! =D

~ceRRy beRRy~ said...

comelnyeeeeee... :)

bella dela rosa said...

azzam:haa kan nnti tak merasa up n down life sek kat ats jee

bella dela rosa said...

cerry:hee tq yangg.!

DaringDarling said...

sukeee tengok gambar tu semua. banyak sangat expression. sukeee <3
mukaa comel :P

bella dela rosa said...

daringdarling:tq daring darling.<3