Friday, October 1, 2010

ice room bandar baru bangi

sebenarnye pergi ice room cerita dah basi.berapa minggu lepas pon tak ingat.da selamat pergi beberapa kali baru nak cerita pegi mase first time.sebab taruk dalam draft tak publish publish lagi tskk.pegi dengan sister,sebenarnye nak pergi lame dah masa die baru bukak bulan puasa sekali die tutup sebab air kat bangi takde.semua kedai tutup.padan muka semua nak pegi berbuke kat bangi aritu mesti kena patah balik hiks.dengan kitorang adik beradik pon padan muka last last call reserved restoran rumah.T__T.overall oke.i suke cafe macam nih.relax and chill.chillax la jugak.and makanan i sukeeee sampai setiap kali pergi pon nak order smoked duck kalau takde baru pilih lain.tak berkembang betol.


ni smoked duck.price rm13.90 kalo tak silap


ni ape tah tak ingat.


aiskrimmm.go for strawberry tapi mixed fruit lagi sedap la.


the menu.


pergi dengan adikk.


saya

saya lagi

dan saya

dan saya lagi lagi lagi


p/s:ade cara upload gamba paling senang dan cepat tak?i used slr,so gambau sume size besa,kalo upload sehari pon tak abis,so saya upload kat fb dulu baru copy link.zzzz.kalau delete kat fb kat cni pon die ilang..iskkk.

p/s/s:rasenye iceroom telah dibuka dengan pesatnye kat area banting,bangi,kajang,n9 pon ade kan.ehh da kaya secara mendadak kot.

till here then boboi

23 comments:

nn said...

tak berapa suka food kat ice room tapi sukaaaaaaaaaa ice cream dia. yang mango pomelo pon sedap :)

kalau pasal gambar tu, i guna windows live writer untuk update blog. gambar boleh terus resize and dia terus upload kat picasa. tapi tak tau lah membantu ke tak :)

Marya Hana . said...

terliur dah ni ..
tak baik taw :P

Azzam?? said...

resize dulu the picture... guna photoshop ke.. microsoft picture manager ke.. reduce to 25%? 50%? lagi kecik lagi cepat. =)

H I D U P K A M I said...

kecikkan dulu saiz picture...
bru upld...
kalo pic saiz dh kck,kjp je upld...

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

bangi kat area mane tu sis?

twinkle twinkle said...

sedapnye tgok ;D

fared zainol said...

kanak kanak ni mcm kuat makan jerk
huhuhuuhu

penembakawan said...

awk guner blogspot..
juz upload kat picasa web jer lar..
tak pun pakai software picasa kecikan saiz dan sync kan gambar..=)

ps: ty encik google utk detail..=p

bella dela rosa said...

nn:mango tak penah rase lagi hee sedap eh nnti nak try la.
okeh tq yangg

bella dela rosa said...

marya:oke pegi try cepattt sedapp

bella dela rosa said...

azzam:sebab tak suke reduce size nnti tak cntk hiks n die lmbt jgk.kalo upload kat fb tak sampai 3sec da ade

bella dela rosa said...

hidupkami:ade cepat before 3sec tak?hiks kali kat fb 3sec je tapi byk keje laa

bella dela rosa said...

oshinz:die dekat pkns bangi tau?dekat jugak dengan mcd bangi.seksyen 8.

bella dela rosa said...

twinkle:haah sedappp

bella dela rosa said...

fared:tapi saye kurus hiksss

bella dela rosa said...

penembakawan:hee tq u!

fared zainol said...

hahahhaa
saya taw awak kurus
tu la
awak suka post pasal makan
tapi tetap slim world
hhehee

Nurulbadiah Lai said...

bella always cute..:)

bella dela rosa said...

fared:hoohoho lovee food

bella dela rosa said...

nurul:aww tq n u too

xordy said...

use picasa

bella dela rosa said...

ohh i gune tuk edit gmba hee

Milfy said...

i've been wandering to ask, harga dia macam mane? average dalam linkungan? Ice Room depan rumah, nak pergi takut mahal la pulak..and i thought they only sell ice cream..