Sunday, September 26, 2010

chakri palace

last sunday i went to klcc,meet sis azila yang gojes which i have to take my parcel by hand,winter coat,adik ai nak fly kan ritu lepasu die tak bawakkkk pon winter coat tuh.memang buat i jerit satu kampung betol.takpe nasib baik pergi klcc best.cool cool

since da lame tak pegi klcc n da lame betol tak naik public transport pergi klcc,semangat poyo betol ajak orang naik train lepastu suruh park kereta dekat komuter tskk.rasa macam best pulak naik train ngan kesayangan.T_T.lepasnih macam nak setiap kali keluar pon nak naik train la.haha.eh girls kalau nak date nanti kite naik train ye.da ade coach for ladies tau.sumpah mesti diorang da taknak date da.

pagi pagi lagi da keluar tak sempat breakfast.tapi yang sebenarnya bangun lambat lepastu siap terkedek kedek lepastu dah siap terus keluar,sebab tu jadi tak sempat breakfast.nasib baik klcc ada makanan.memang la ade hoi,kalau takde dah lame dah kena banned tau!mesti petrosains tak laku.eh tetiba petrosains,T_T,ala teringin nak pegi petrosains.last pegi mase sekolah,haa lame tak da tak pegi.

breakfast dekat o brien.set ni rm25++.nasib baik sedap walaupun ayam ciput.


lepastu jalan jalan sikit cuci mata.lepak dekat kinokuniya baca buku.nak abiskan satu buku memang sampai besok pon tak abis.T_T.pegi makan lagi.chakri palace.remember kat entry floria i pegi makan chakri's kan wih the girls n i thought will be the same cause i crave tomyam die.its not.menu lain.dekat klcc more to makan hidang ramai ramai.die takde set for one.dekat alamanda ade both kot.n the price pon different.so we go for makan hidang n i ordered tomyam for one n soft crab for two.all in rm60.worth it?price for sure i choose for no.kalau makan dekat soho rm60 boleh dapat macam macam tau seafood.sodap lagi haa.tapi the taste sedap laa.



n hey sempat lagi buy new purse.macam nak kembali zaman kanak kanak kan.haha biar la.susah la nak cari yang pertengahan punye stail.banyak yang macam mak mak je.baik amek yang comel sebab da banyak macam mak mak nye purse.zz.lagipun sesuai pe i pakai camtu,kan muda lagi.hoho.


p/s:sepanjang i menulis takde pon nak tulis ketidakpuasan kat orang.salu tulis kat p/s je..ha jangan sampai i tulis satu entry.kang sorang sorang tak makan cili terasa pedas.i dun disturb any of u,so sila lah behave juga ye.
till here then bye!

8 comments:

eija jiejaja said...

shedapnya O'brien... dah lama tidak makan... bella, skg dah tak duduk gombak ke?? dok bangi eh??

daisuki >_ said...

hye2 bella..hajimemashite!
ske tgk u..sweet je~ blog pon ske bce,besh2!hehe..
tpi nk tnye la,mne ek nk cri inner bju bella slu pkei ni?? (eg: colour merah,biru) sbb nmpk cam selese je n plg pnting,nmpk x ketat!~ huhu..
hop u can help me ngeee n keep blogging yaaa~ :))

bella dela rosa said...

eija:eija kite da lamee da dok bangi heee.tapi nnti taun depan myb baru pndh gmbkk

bella dela rosa said...

daisuki:hye hye tak phm hee.
snanye tu bkn inner,tu shirt.since i suke lagi yang cotton sbb die keras kan,tak suke yang nipis sgt tu.sume i beli kat fos.
haah comforttt

hansuke said...

bella:

salam.

long time no see. still remember me? hope not. haha~ hope u r well.

raya sebulan kan? hehe..so..

saya ingin memohon maaf sekiranya ada tersilap kata, tersilap bebel atau tersilap kutuk..:)

semoga diberkati Allah SWT sentiasa insya Allah.

bella dela rosa said...

name macam familiar kot.hehe
okeh slamat hari raya juge.oww mesti penah kutuk nih

ain anne said...

hye bella. :)

siape yang duk cakap2 belakang tuh.

i tgk u ok je. ade org kutuk u ye?
u kan cantik, sebab tu la kot.

pape pun, i suke la bace blog u. sebab x ramai pmpuan cantik yang x suke expose muke mcm u. low profile jek. btw, gud luck k!

bella dela rosa said...

ain:hye awak.hohoho tu pesanan je.emm biasalah kalau ade orang tak puas ati.
aww tq yang.tapi cam banyak je i tunjuk muke yang tak berapa cantik nih hikss