Saturday, September 25, 2010

open house rumah saya

salam semua!

sabtu lepas kat rumah ai ade buat makan makan ckit.eh kenapa bile orang nak jemput datang rumah mesti kata eh datanglah rumah,ade buat makan makan sikit.cakap je la mai la datang rumah ade buat makan banyak banyak lantas orang takde la rasa bersalah nak datang sebab ade makan banyak.tapi sebenarnya bila datang rumah hoi ramainye orang sampai kena duduk depan bilik.T_T.rumah ai la tuh.

nasib baik ai jemput orang datang rumah macam nih,datang la rumah esok lepas maghrib.lepastu alamat rumah tak kasi haha.okeh tak snanye rumah tu memang takde alamat lagi laaa.korang nak gps pon tak jumpe.owh ye ai buat kat gombak bukan bangi.kalau kat bangi semua orang pon nak datang habis nasi briyani nanti tak bole kasi tapau.

n sebenarnye nak buat trip lain untuk kawan2 datang beraya kat bangi tapi da alang alang nanti kesian dekat emak i kena masak lagi so sekalikan je la.sorry for the inconvenience since rumah tu tak pindah lagi,tak complete sangat furniture,sofa pon tak bukak lagi,meja makan pon baru bukak on the day,haha kantoi.tikar pon baru beli zzz.semua bekas taruk lauk pon pegi beli laju laju.heh senang cerita sorry kalau terasa macam tak selesa.takpelah macam tak biasa pulak kan dok umah bujang.

da banyak pulak cakap.terima kasih tuk yang sudi datang.tahun depan datang lagi.tau tau.

aritu saya masak,poyo sangat statement,saya masak nasi briyani ade,kari kambing,sambal udang,sayur,acar,ayam goreng,ayam masak merah,mee kari,bbq udang sotong ayam,cocktail ni serius saya yang buat haha.

nasib baik ade wakil dari gombak,kalau takde da pegi bom kawan kawan gombak ngan gombak sekali pegi bom.mekaseh adam,harith,bukh n gf.

qyla!muke i da macam half dead.burok betol kalau tak pakai pape,da macam confuse hidup lagi ke.

bakal pengantin pon datang.tetiba

kak ika ngan afiq gile kambing juga ada.klaka okeh afiq nak datang open house bangi jugak sebab nak makan kambing.

kak ika,su,ustazah,qyla.

okeh da pulang,terima kasih datang!hoi apesal aku dok hujung sekali.tak aci betol.

till here then.bai!
p/s:takde pape.

4 comments:

zairi said...

ooo..xajak..hehe

bella dela rosa said...

hehe

norulezd4i4 said...

salam, nak tnya.. yg baju hijau tu orang panggil die sue ke???

bella dela rosa said...

haah name die nasuha panggil su..ee kenal ke?