Thursday, September 16, 2010

last post for ramadhan

nak jugak cerita pasal bukak puasa lepas.sebab gamba raya tak banyak.so tak bole nak cerita pasal raya.T__T.tapi raya still best.bestt bestt sebab ade nasi impit dengan rendang dengan daging malbari haishh terliur.walaupun da marathon 3kali masa raya pertama makan benda sama,sampai sekarang terliur.zz.tapi harini emak masak rendang yay sebab saya teringin lagi hoho.terima kasih mother.

berbuka di san francisco pizza mines.


i ordered lambshank.tapi dekat bbb punye lagi sedap.T_T.dressing kat bbb punye pon lagi cantik.


ni mase bebuke di penang.last day puasa,heaven.i jus love kampung food nye serving.i mean bukan jenis lauk tapi variety die,haish pilih je nak mane pastu masak bukan seperiuk,sekawah.makan la sampai lebam.kalau teringin makan ape semua akan dimasak esok hari so tak sempat nak teringin memang hari hari makan sedap.


ni mase last shopping.last shopping?last shopping with family la sebab lepas tu kitorang pegi sendiri.n guess what i tak beli ape ape.okelah one handbag je.yang pakai masa raya tuh,tu pon masa turun lift nak balik ternampak teros kate kat emak nak,last last semua pon amek sorang satu.zz.n lovee.

in front of me is my mom.mase nih da senyum cam biasa pastu mother cakap kenapa mesti tangkap gamba senget kepala pastu teros tahan mulut nak gelak.cacat.i pon taktau kenape ye mesti nak senget kepala sikit?sebab bile tangkap gamba depan macam alien kot.hoho


eh eh asek pakai tudung cani je kan.now i know kenape ramai orang pakai tudung nih sebab senangggg kot.sarung je.at first macam takut nak pakai sebab look like makcik tapi lame lame haish pegi memane amek tudung ni je.nak borong!!

p/s:annoying readers,u r not welcoming at my page.shut up when u dont even know me ok?yang tak kenal jangan buat buat kenal sangat la.eh tergarang pulak.i only entertain "friends".

hey dear readers,tq for reading!boboi

4 comments:

Anonymous said...

I Ni Kire Friend Ke X? :)

bella dela rosa said...

haha banyak sangat anynomous taktau fren ke tak

s.y.a.s.y.a said...

lawa la jaket u.u beli mane .nak jugax !:)

bladerz said...

senget kepala pun xpe..manisssssss sangattttt...