Wednesday, October 20, 2010

CONTEST MORTAR BOARD : The Beauty In Ugly




syarat syaratnya

1.jadi follower..DONE
2.copy banner n link kan..DONE
3.buat entry dengan tajuk diatas..DONE
4.upload gambar konvokesyen terbaik.


amma appa akhirnya i da grad.!!da bole start buat projek usahakan ladang lembu lepas nih.-_-"

mase terjumpe contest nih (i dun remember jumpe dekat mane) terus excited sebab kan baru grad.dengan baru je upload gambar gambar konvo dekat fb dengan blog lepastu berjuta kali tengok balik lagi la semangat kan nak masuk contest.ohh semangat tu mesti ada walaupun nanti dapat result mungkin tak menang.lepastu lagi la macam rugi kalau tak masuk,hantar satu gambar je pon.copy paste macam biasa n send yay!

actually every convo picture semuanya terbaik.every single picture tell their own story.ye la masa tu semua orang pon senyum.semua pon gembira.mungkin orang lain tak paham tapi kite sendiri yang paham.bukti dan hadiah kepada ibubapa.ape lah yang paling menggembirakan ibubapa,mestilah melihat anak anak berjaya.-_-".

okeh mase untuk mentag.!
click banner tau nak g contest nye.ade 2 contest.tuk orang tak konvo pon bole masuk.;)

nadia sayang
amal cantik
ab hot
aan gojes
shiera si comel

2 comments:

E.d.Y said...

thanks sudi join contest ni...good lcuk..tunggu keputusannya nnt k...

Azwandy Bin Muhamad said...

tahniah cik bella..kamu menang....