Thursday, October 21, 2010

girlsloveshop booth at pesta konvo upm

salam semua.saya nak ucapkan terima kasih pada yang sudi singgah booth girlsloveshop dekat bukit ekspo haritu.minta maaf pada siapa yang senyum senyum tapi muka i blur je hoho,tak kenal dehh nanti kenalkan diri dulu kenal i kat mane.

hee ye la kang u guys senyum i senyum balik cakap hai nanti cakap i ek eleh perasan betul sape senyum kat kau,kan dah malu.tskk.terima kasih terima kasih datang.

terima kasih kepada kawan kawan yang datang lepak.specially thanks to nadia sebab hari hari pon datang kecuali isnin sebab saya konvo kan.emm tak expect pon she is the one yang akan datang teman sebab die busy.but still die datang jugak even sekejap.thx babe.really appreciate sesangat.atin yana bell sya trah krah rida kasma qyla n semua yang datang.

thousand appreciation to fiqry,afnil and apit.;).sebab kemas barang,angkat barang mwahahahaha.mekaseh.hikss.

first day.;)

aan sayang.;).mase nih aan takde suara hee

duta baru

suke gambau nih


bell n sya tq lepaking sayang.

the boys.

exrumet.ngan yana takde pon gamba.kirah pon issk.

second day.;)

da malam.muka da macam hantu minyak pon.

motor bestt tapi takde minyak sedih.

ade ke orang naik moto muka cenggitu?

ha ganas tak?

dengan kasma yang datang dari t.ari.tq yang.;)


third day.convo!


fourth day.;)

patung tu cam orang.ke kitorang yang cam patung?perasann!

ha same tak same tak?tak,muka die takde minyak.T__T

fifth day.;)

strawberry chocolate anyone?

hadiah mase dapat cabutan bertuah.semangat betol bukak sebab kotak die besar benau tapi dapat coklat 2 paket je?besar tapak tangan,kotak bukan main besau.




p/s:betul ea bile kite susah,nak mintak tolong,susah orang nak tolong,tapi bila senang ramai je datang?eh eh tak point kat sesiapa nanti ramai pulak terasa,no heart feeling,me as well,tapi betul la perumpamaan tu.kan?so pengajaran jangan mengharap kepada sesiapa.selagi mampu buat seorang,usaha sendiri.;)yay!Allah kan ada.

p/s/s:sebab ade gamba semua ngan nadia sebab dia suruh tangkap bukti datang hari hari.baiklah yang.<3<3>

16 comments:

petisuara said...

bella,muke u dgn best fren u 2 sgt sme okeh!

tough lady :) said...

hohoho. bella. nak beli lagi. selame ni malas beli online. bile bella bukak booth senang nak beli. huhu. malu je klu bella tgk gmbr kat fb karang asek pakai satu shawl yg baru beli arituh je. hehe.

~ceRRy beRRy~ said...

comel la bella nih!
kaki tuh kurus jek.. mcm kaki model!
hik2... ;)))

kira said...

nape gmbar kirah xde???ala...haha..

Azzam?? said...

maaf, tak tahu awak set up gerai.. tapi kalau saya pergi pun.. saya nak beli apa? =p

Atiqah Adnan said...

so chomel!
heheh
cantik2 je tudung tuh...

Aqilah Nur said...

ok. cantik sangat!

bella dela rosa said...

petisuara:bile die pakai tudung lagi mcm nmpk same

bella dela rosa said...

bila:hekhekhek nnti kite bkk booth agi kite gtau ehh

bella dela rosa said...

cerry:kite nak gemok la awkkk

bella dela rosa said...

kira:sbb gmba kat camera kirah hikss

bella dela rosa said...

azzam:beli shawl tuk gf

bella dela rosa said...

kak atiqah:hee tq kakak

bella dela rosa said...

aqilah:dalam gambar je awak.;)

Azzam?? said...

-_- beli untuk gf?
beli bagi kat u cam pointless plak.. hahahahaha

bella dela rosa said...

hahaahaha tk pelu kot beli kat i