Tuesday, October 19, 2010

taklimat konvo upm dan coolblog!

before hari konvo mesti ada taklimat.sebab nanti mesti ada je cacat cela masa ambik file dekat atas pentas.tapi bile orang suruh dengar,mesti la kitorang dengar,tak pekak lagi tapi mestilah ade jugak yang tak dengar,macam tak biasa.-_-".

biler tak dengar haruslah ada aktiviti lain dan perbincangan seperti kau pakai baju ape,tudung ape,kasut ape,datang pukul berapa,tunggu dekat mane,anak tudung warne ape,pakai tudung stail ape,mak kau pakai baju warne ape.bapak kau?siapa yang datang nanti,kau pergi kereta asing ke ngan parents?sebab tu bile perempuan cakap mesti takkan ade istilah eh nak jumpe die kejap,kejap je,kalau terpaksa kejap jee kena jumpa lepastu mesti ade je yang tertinggal eh lupe nak tanya kau tadi,sambung kembali dekat telefon pula.hohohohoho


bile duduk belakang sekali memang begini.-_-"

hai saya budak upm.eh tak saya alumni.hohohoho

besame jangg.

lepastu kitorang g makan dekat mines.walaupun beratus kali lalu depan coolblog dekat mines baru haritu merajinkan diri nak membeli.looser betul orang lain da beli banyak kali.T__T.sedap hoi!lagi lagi memang ai suke jeli warne hitam tuh kenyal kenyal gitu.harga tak mahal compare dengan lime special dekat san francissco.

awak nak ke?beli la sendiri.

mereka pon suke coolblog!macam bulldog da.oke tak.

lepastu jalan jalan cari lens.mula mula ai je yang nak beli lepastu padan muke sebab semua pon dah tergoda nak beli jugak hiks.heyy beli beli satu rm30 untuk sebulan beli 4 dapat rm25 tahu.brand maxi eyes.first time try this brand and awesome!

qyla ambik wane maroon

yana amek grey

jang pon amek grey

and i chose blue yay!

p/s:banyak gambar mata biru macam dracula,nanti kalau publish mesti semua pengsan.

6 comments:

nuyuEna said...

ngeee..patut mate jang grey..bella punye angkare eh..haha...btw,comei sgt kot..hihi..windu kan nk g klas kt upm..huhu

~ceRRy beRRy~ said...

sume mata jadi besar2 belaka! hehe..

bella kat upm amek cos apa?

eesyaheera said...

babe, that lens beli kat mana? nakkkk T.T

bella dela rosa said...

ena:hikhik sebab da alang2 murah,beli lerr skali hehe.rindu jugak walaupon salu malas g kelass

bella dela rosa said...

cerry:kim industri

bella dela rosa said...

eesyaheera:lens beli kat mines yang.heee belilaa best pakai