Sunday, October 24, 2010

teater-SELALU anjuran PENTAS

last week i went to UPM for pementasan teater selalu as to support my besty nadia.she play the main role as sara eh yang?pelakon die ade 2 je hoho.qadry as hero n she as heroin.personally aduhh i suke kalau tengok ramai pelakon dari ade 2 orang,nasib baik 2 kalau sorang da lame keluar dewan mogok mintak balik harga tiket rm5 yang kena bayar.haha.

i dont know.maybe because of i suka story yang less talk more action.i loveee romantic story but please put some action in it.hey n of course not action like kissing hugging n bla bla.something extreme macam lempar gf masuk dalam tasik,main lompat lompat bangunan, tembak tembak punye action as itu adalah everyday punye jokes?macam mr n ms smith.ouchh.oke la part yang censored tutup la mata kan.eh ye ke tutup mata gune 5 jari tapi jari tengah bukak sikit.;)


pelakon utama both yang tengah with white

all the production crew

bayaran yang kite bayar untuk tengok teater nih akan disalurkan ke tabung gaza.tajuk cerita selalu.die ade 2 cerita,satu lagi delaila.pelakon lain.delaila tak pergi tengok tapi i datang teman nadia pergi rehearsal die.next entry will talk bout that.;).

till now i din get kenapa tajuk die SELALU.sebab cerita pasal lelaki tu culik perempuan sebab nak balas dendam dekat ayah si perempuan n at last laki tu sendiri jatuh cinta kat perempuan tuh.n what with SELALU means?hoisshhh.maybe sebab selalu tengok muka masa kena culik kot.okeh accepted.


pergi dengan bella at first tapi lepastu die kena balik sebab cousin die da sampai.sobb.lepastu kena tengok sorang2.


bersama hanim yang zomel zomel

oh bersama artis.hot hot.

artis bersama peminat yang datang dari jauh.hahahaha.-_-".suke tak jumpe nadia?

till here then bye.!

6 comments:

fared zainol said...

hahahahhaaa
peminat dtg dr jaoh tu wan
i teman wan jerk
hihihi

Encik Tikus said...

bella cantik ! lol ;P

~ceRRy beRRy~ said...

bella klu jadi actress pn boleh!
mata tu yg mahal tuh.. hehe

bella dela rosa said...

fared:elleh tak mengaku

bella dela rosa said...

encik tikus:tak.lol.;p

bella dela rosa said...

cerry:hoho mate palsu