Friday, November 19, 2010

iceroom tak halal?

assalamualaikum.
haritu i drive pegi shah alam tau.failed!duit minyak habis rm30 baru pagi isi,t.ari da abis sebab cari tempat tak jumpe.padahaaalll tempat tu yang first skali lalu.T__T.bile da sampai eh bukan kite da jalan kat sini ke tadi,yang kite jumpe en polis nak tanye tempat tuh katmane,nasib baik tak tanye sebab sebelah die je.omg betapa butanya mase tuh.



lepastu nak balik satu hal lagi.heh tak habis salah masuk jalan.thennn the worst part,nak balik bangi so amik jalan pegi kajang,n tahu tidak jalan tu bring my car ke hujung dunia sampai jumpe ayer hitam?have u ever heard ayer hitam in KAJANG?wth.jalan that kononnye will straight away to kajang sebenarnye penipu.ke aku yang ditipu?T__T.kalau tak masuk jalan tu bout 30min save.sebab konon masuk kajang tapi macam die buat jalan macam i kat kl nak pegi penang tapi i amek jalan pegi kelantan dulu baru sampai penang.paham tak?tapi ikut signboard pegi penang.zz oke lah tak paham takpe.


da la tol baru bukak.kena bayar lagi.baru keluar tol masuk tol balik tak sampai 30saat.malangnye nasib.


ni cik tirah

end of unlucky story,lets eatt.sebab cik tirah kite tak penah pegi iceroom lagi so i bawak die makann.then right after i balik ade orang inbox kate iceroom TAK HALAL?sebab die cakap ade orang pernah tanye the workers halal ke tak,even they said non halal but still malay went there.and my friend said theres no sign at the cafe bout halal thingy emm.

ape tak halal??nasib baik minum plain juice je so lepas kann.hiks


or the icecream yang tak halal?haishh


or this yummeh food.alaaa die nye smoked duck da la sedap.this lamb too.:(.kalau dah teragak better takyah makan kann.



saya ialah HARAMM.haha!da nikah baru halal.ceh

p/s:i loike tau upload gamba teros takpayah taruk fb dulu.sebab macam cepat sangat pulak.kalau gamba salu taruk 5pict pastu tekan upload sampai esok pagi pon tak siap zz.
oke dah bye!

21 comments:

NADIA RAHIMI said...

hoi pergi shah alam watpe? tak ajak T__T
I dah suka mam kat sini.you la ni ajar.wuuuu

MarelFira said...

bestnyer..ble bella nk blnja marel nih..eheee

twinkle twinkle said...

hbs senanye mmg xhalal ke?

Farah Hanis said...

sushi king pon tak halal =,=

CaHaya said...

tulah. ada orang kata then same thing juga. dia tanya workers.
kalau ice-cream yang tak halal logik. sebab ice cream ada this one substance called gelatine. yang itu yang boleh buat tak halal itu.
tapi tulah, klu ragu2 baik tak payah.

firdauz83 said...

ok, last caption memang best.. haha

Encik Tikus said...

woooo..

makan tak ajak yeaa =p

bella dela rosa said...

nadia:u ade pekse time tu ke balik umah tah.huhuhu.orang kate la:)

bella dela rosa said...

marel:huuu alaa da taknak mkn sini,hehe

bella dela rosa said...

twinkle:not sure,so lebih baik elak

bella dela rosa said...

farah hanis:sushi king die mmg ade state yang mane yang tak halal.

bella dela rosa said...

cahaya:yup baik elakkan.shubhah kan

bella dela rosa said...

firdaus:haha memang betol pon.hiks

bella dela rosa said...

tikus;lain kali ye.tapi lain kali tade makan sini da hoho

BlueberrY CheesE said...

u r my role model n inspirations dear! ^^

http://blueberrycheese3324.blogspot.com/2010/11/try-new-look-urmm.html

bella dela rosa said...

blueberry:alaa omelnye tq darl.!

dzull 'benjy' hairey said...

anak panah kat jalan raya Malaysia ni digunakn utk orang yg tau jer...yx x tau jgn la guna, nanti sesat..haha

BlueberrY CheesE said...

bella, it works!=p

http://blueberrycheese3324.blogspot.com/2010/11/ohh-new-me-p.html

bella dela rosa said...

dzull:abes tatau nak gune apee hoho gps yess

bella dela rosa said...

blueberry:congrats hehe

Semarak Api said...

hehe..tu bru nk pg s.alm.kalo da msuk dlm s.alm lg la bole pening ngn roundboard yg blmbk nih.ms awl2 sy duk s.alm,3hari bturut blk umh sesat.xjmpa jln T_T

nway,pestime dropping by here.mau folo :)