Saturday, November 20, 2010

Harry Potter and the Deathly Hallows

sape dah tengok cite nih raise your ear!me meeee.i tengok dengan illy farehah,new classmate dekat gsm.hikss.tau tak terpikir nak tengok cite nih right after lecturer cite die g tengok ngan anak die mase first day release and lepastu terus cakap eh lepasnih jom pegi tengok harry potter nak.okehh set,punah lagi janji manis nak stay dekat library EVERYDAY after class even tak study pon takpe,have to go.T__T


saye dengan illy.ha tengok semangat betol pegi dengan baju kurung lagi haa

mase nak pergi ajak semua rakan sekuliah pergi jugak malangnya semua taknak.oh mungkin tak berapa rapat lagi tibe tibe nak ajak semua keluar dengan kite.tak malu la awak nih.eh dengan illy pon baru kenal okeh.saya pon malu juge tapi em malu no 2 la.

pergi dekat mines je sebab dekat kann.dah la wayang die under renovation lagi.kaunter pon taruk meja je.pastu dapat seat 3dari depan sebab semua lain penuh.T__T.and wayang baru dekat mines tak best.tak best betol.kusi kecik.tak sesuai tuk orang kurus suke duduk besar macam saya.


ha tengok nampak tak kecik die.sape yang penah tengok muvie sini compare yang lame dengan baru,yang lame tu kan cam kecik jugak.yang baru nih lagi kocik.bile sandar sampai bahu je,kepala takley sandar.



nampak tak sampai bahu je.macam mane tah nak sandar dengan kepala sekali.ape nih mines.korang nampak tak gambar aku nih.tak bawak camera.T__T.buat buat namapk je la walaupon gelap.


nak cite pasal harry potter ke nak cite pasal wayang tah aku nih.oke la best la cite die.ade romantik sikit,die nye magic best mase die tukar semua jadi harry tu je.and mase die tuka2 jadi orang lain.magic banyak gune portion tukar jadi orang yang kite nak.dumbledore da mati emm macam tak best takde die.madeye pon mati.most of the time banyak pasal hermione,harry and ron je la.part one je baru nih,ade 2nd part.last part one si jahat tu pecahkan kubur si dumbledore amik die nye magic stick then habis.tunggu episod 2.overall tak menyesal pergi tengok.

p/s:2ari lepas drive balik pastu ade satu keta nih die jalan2 tetiba die nye sport rim tecabut.pepandai je aku kate sport rim.ala yang sport rim tapi die ade lagi satu layer yang cover sport rim.pastu tecabut guling2,mula2 macam em asal keta depan tak tegur.oh biarlah.then eh bongok gile pacik ni bukan nak gtau sebab die ade blakang keta tu.aku blakang die lagi.aku pon gigih pegi kejar,em nak kejar cane eh.
pikir punye pikir haa kasi lampu la.die tak benti pon,takkan nak hon pulak.T__T.aku da la sorang pompuan kang sume pandang nak makan mati aku.pastuuu kat traffic light atas bukit aku bukak pintu keluar g keta die.gigih betol.tinggal keta camtu je.T_T.ketok2 die tak bukak,muke aku cam pencuri ke,sadis.aku pon cakap dari luar kate pakcik sport rim tekeluar,tu ha tekeluar tu.die kate oke time kasih je.ingat die nak uturn balik g amek tapi tak pon.zz.mungkin keta tu keta kesepuluh die so heran ape die kan.panjang pulak ps ni haaa.oh pakcik,kenape pakcik kenape tak abang hensem.hikhik.

oke bye.

11 comments:

EiNS said...

Best HP7? nk tgok tp x berkesempatan

Aimi Bahari said...

pendek nyee seat dy.. utk orang kurus suke duduk besar macam kak bella ni memang xsesuai. huhu.

asilah afandi said...

comel bila berbaju kurung p tgk wayang HAHA

~ceRRy beRRy~ said...

mst pakcik tuh malu nk g kutip tuh!
ehe.... ;p

Akmal Baharuddin said...

bella da start wat master ea?cmne?cmne na apply..bgtau..huhu

Encik Tikus said...

aigo~ semua orang memperkatakan cerita nie. jeles tak tengok lagi >.<

bella dela rosa said...

eins:bole laaa.keluar dengan muke biasa tapi tak bosan,so meaning oke la

bella dela rosa said...

aimi:kann pendek betol.lepasni tanak tgk kat mines da

bella dela rosa said...

cerry:ye kot,tapi mahal kan benda tu haish kaya betol

bella dela rosa said...

amal:sudahh.so far oke la.kite amek mba,nex year before korang abis sem nnti ade pameran so nnti g la

bella dela rosa said...

tikus:huu sile2 pegi tengok