Sunday, November 21, 2010

gangsterisme is not cool.


hey wassup wassup man.ade macam gangster tak.agak agak gang gangster bole takut tak tengok muke aku?hiks.pakai baju kurung gangster kejadahnye.

ingat tak i penah masuk contest mortar board ingat tak?orang tak penah tengok kot entry nih sebab entah technical error kot zz.ade tapi die dah kebelakang,ha camtu la.hikss.i menang!!menang wei menang.hiks.terkejut tengok entry nih yang announce winner.alhamdulillah first prize.;),thx to eddy yang anjurkan contest nih and the judges sebab pilih gambar i.aww terharu. :').

at first i nak antar gambar nih.tapi die nak satu gambar jeeee.da macam banyak gambar i pulak.nanti disqualified.so play safe.oh gambar lembu yang menang membawa tuah.-_-".




muke gembira tak menang?hehe.hadiah die dapat this rayban and topup rm30.hee.:)

u'll see me with this purple inner for next entry also.oh i just love this inner.the material tak pening and die letak bawah dagu.so u dont have to worry inner tak muncung ke,takyah tarik2 kat sebelah pipi bile die kebelakang ke,takut muke nampak bulat ke.just made this in black too.;)lovee

okeh da terlebih excited habis kelas terus tangkap gambar tak sempat tukar baju.haishhh

i give this rayban to my dad.bukan sebab tak suke.suke gile.i dont know it just an unplanned situation.open the parcel and show to my dad and automatically asked do u want this?and he said kalau nak bagi bagilah,n i replied okeh amiklah.hadiah pengorbanan seorang bapa.hoho.

jangan pening ye tengok gambar nih.saya la otai gangster bandar baru bangi mwahahahahaha!

till here babai semua.sehingga berjumpa lagi di blog yang sama.muahh.tq for reading.

36 comments:

nurulnazihah said...

wah, suka suka. btw, inner tu lawa lah kakak. jenis ape tu?

PiNky@hEarT said...

comel! hehe

bella dela rosa said...

nazihah:tu jenis lycra cotton.:)

bella dela rosa said...

pinky:ouchh tq!

BlueberrY CheesE said...

owhh bella menang contest mortar board tu kan??congrates dear!! =))

MarelFira said...

cuka2!!!mmmuah!

BeYLa! said...

hye kaka bella yang chantek!
kak camne akk wat gmba kat tangge tuu??
pandainyeh edit.
em akk rapat sgt kn ngn bpk akk?
jeles jeles! huhu.
akk mmg deserve menang pon, teehee.
tahniahh~~

nurul huda said...

kak bella jual ke inner tu? btw.. akak cantek :))

Aimi Bahari said...

nampak ganas je akak pakai spek gelap tu.. takutt wooo.. hikhik

saiaAriEma said...

kak bella de jual x inner cm tuh??huhuh
btw..so santekk!!

Encik Tikus said...

nampak eye bag di situ ! wakakap =p

Nur Amalina Razali said...

ohh RayBan~ haha. btw sis,inner tu yg ikat kat dagu punye ke eh?hehe mcm best je :P

Fakhrur Razi berkata said...

hey sup?
hahaha

NADIA RAHIMI said...

ehem.siapa tah suggest gambar lembu tu? ;p uhuk uhukkk

cik fara :) said...

haha. cool je pkai spek uhh ;)

H I D U P K A M I said...

xsesuai gangster berbaju kurung...
gangster muslimah...

bella dela rosa said...

bluberry:thx dear

bella dela rosa said...

marel:huhu suke marel jugak

bella dela rosa said...

beyla:nak kate rapat sangat.not so laa.sbb rapat lagi ngan emak tecinta,oh gambar convo banyak fotographer huhu,diorang edit.

bella dela rosa said...

huda:haah jual tapi yang akak pakai nih pakai tuk diri sniri hehe

bella dela rosa said...

aimi:haha gans luar je

bella dela rosa said...

ariema:huhu belom lagi.;)

bella dela rosa said...

tikus:haha

bella dela rosa said...

amalina:haah die letak kat bawh dagu.huhu memang best..tayah tarik2 da

bella dela rosa said...

nadia:mbek mbek

bella dela rosa said...

fara:hehe tq

bella dela rosa said...

hidup kami:gengster muslimah la hoho

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

u r so pretty dear:)

well, salam ziarah dr fifiey ye...

Anonymous said...

bella, ada lagi dak inner mcm bella pkai ni? yg terletak kat bwh dagu tue...mcm susah ja nk cari kt lua.. if possible, nk beli kt bella ja..

syasya said...

comel muke gangster u!!! i suke hehe

My MiRa said...

olla...i'm here...datang sini singgah melawat kamu ya....hye hye hye...hehehe



alahai c omey nya die...hehe

bella dela rosa said...

fifiey:tq darl!

bella dela rosa said...

hehe kat luar mmg takde jual pon,kite wat sniri tu..tak jual lagi.;)

bella dela rosa said...

syasya:hhehe kite suke awak!bole tak

bella dela rosa said...

mira:hye mira!

Nurulbadiah Lai said...

syggg

tak..tak..tak gengster..comel sgt!!!!!!!1