Thursday, November 4, 2010

a letter to my heart

dear heart,

i wish if can,at the end of the day i have someone that i can say to..

"thanks for the day and for everything.sleep with a big smile till tomorrow and tomorrow will be the same as today.so i will thank him for making my everyday."

i wish i have someone that miss me at least for a second, appreciate the meaning of i miss u and can reply me back..

"hey i was thinking of u just now."

i wish there is a gentleman who propose me gently without using his face,his luxury,his car,his house,his family but his heart and said

"will you be a good wife to me and a loving mom for my future kids and insyaAllah ill protect our family till my last breath."OMG faint!

i wish if one day i fall and have no one, i still have someone to rely on,to hope on,to live with, to support me and when i cry,he come and said

"dont worry,you have me."

and i wish all the wishes come true.:/


i wish ade orang kat sebelah temankan duduk sekali.haha.

i was standing actually in front of the pelamin sebab taknak la rosakkan.and my dad ask me to sit and of course i said tanak la diorang tak duduk lagi.he said duduk jeee.while sitting,i was like dup dap dup dap,macam tu ea rasa duduk atas pelamin or i yang over u ollsss,i tak pernah oke tangkap gambar kat pelamin and this is my first time.

thinking,taknak kahwin lagi la sebab sayang nak tinggal parents emm.mesti semua parents sedih dalam gembira lepaskan anak nanti kan.?mesti i emo lebih.orang kahwin happy,i tengok orang kahwin masa lepas nikah i yang sedih.sedih laaa sebab mase tu da jadi hak orang lain.!masa makcik kesayangan kahwin i orang paling sedih sampai tak kasi dia kawin.i cakap jangan la kawin,takpe nanti nabeela jaga sampai tua.tapi die kawin pon,ade anak da haa.gile ape taknak kasi orang kawin.

kesayangan!ni anak die.heee.:)name azra.

till here.boboi.

4 comments:

Azzam?? said...

sampai masanya nanti akan ada orang yang akan sweep you off your feet lah. jangan bimbang! =)

bella dela rosa said...

aminnn.haha ini adalh umum.:)

CaHaya said...

InsyaALLAH.
Sangat suka ayat Ql-Quran yang ini. So wanna share.

Dan mintalah pertolongan (kepada Allah) dgn jalan sabar dan mengerjakan sembahyang; dan sesungguhnya sembahyang itu amatlah berat kecuali kepada orang-orang yang khusyuk....Al-Quran. 2:45

;) said...

nice blog .
follow mine :)
indahnadyraa.blogspot.com