Monday, December 20, 2010

first exam my master.

classmate.:)elen pakai baju hijau cacat betol.

hola everyone.tomorrow will be my firstttt exam MBA program.hee.takut.tapi nasib baik mukadimah exam mode dengan subject senang.organizational behavior.hee.senang tak.?sebab subject nih cam everyday life routine,kan?in fact some of my post in blog pon,if u noticed la,i include the theory,life application.one way supaya tak lupe.kite nih pemalas.pernah jumpe tak pompuan pemalas?kalau tak pernah so skarang da jumpe,im one of them.

kite boleh je rilek tidur day before exam if i want to even though i did not finish studying.and memang kalau banyak kerja,kite cepat mengantuk so kite akan tidur.takut?takut la jugak tapi kite tido je.ni bile mood malas datang.mood malas kite memang teruk.teruk tahap takley dibendung.sebab tu bile kite rajin.memang kena hargai betul betul.kalau rajin je habis la bab yang nak dibaca.kalau tak lantak kau la nak jawab ape lam exam.teruk gile.tapi jangan la malas je sentiasa.haish.agak agak la nak malas pon.

kite bukan stay up person for study.i can stay up untuk main game.hehe.tolong lah jangan ikut cara kite.lain orang lain cara belajar die.ade orang kena belajar hard baru boleh success.ade orang study sikit dah gempak.jeles betol.sebab as for me,jangan tensen sangat la study2.ade orang study sampai bunuh diri hehe takut sebab tu kite taknak tensen.banyak betol alasan aku nih.study for life not for exam.study untuk kite apply masa kerja nanti.its a bonus if u get good pointer but the thing that company search for an employee is how u bring urself.how u manage urself.how u apply what u learn to work field.

bile amek mba,azam baru nak study hard hoho.tapi bile cikgu cakap orang dapat 4flat tak macam 4flat pon sbb takde ciri ciri manager.-_-.orang pon taknak amik keja.wuwuwu.yang penting atas 3.punah cita cita study hard.alasan.hikhik.snanye nak wat entry pendek je soh wish me luck.dah terpanjang.

oke bye semua.

9 comments:

aiman said...

gud luck for ur exam...
if mind i ask. how old r u actually?

Hanis Ayuni said...

Gud luck bella !


i'm selling cute handmade polka dots ribbons to be wear with your awesome shawl. :)
cute ribbons for sale ! its cheap and affordable !

kembatolo™ said...

alasan mesti kukuh.. baru selamat. haha

Bella Ayub said...

gud luck 4 ur exammm!!

Cheno said...

bestnyaa smbung master..gudluck & all the bestttt bella! :))

BeYLa! said...

haha akk ni styi ble dh mls tuuu mls gila kan! bile rajen tuu rajen gleh babeng kan. haha.
xpe akk kan terer, masing2 ade care tersendri study dea.
btw, wt tol2 tau! gd luck. bace doa byk2 sblum jwb paper tuu.

Shahrul Tanaka Safeai said...

good luck!

Rashid said...

Moga berjaya!!

Moga mengalirnya idea seperti air yang mengalir tenang ..

Soalan master memang best sangat. Ia tak terikat.. kita bebas melontarkan idea dengan situasi semasa ..

bella dela rosa said...

tq everyoneee for the wishes.alhamdulillah boleh buat.

im 21 heee.;)