Tuesday, December 21, 2010

japa bite hot and roll everybody!

assalamualaikum semua!korang apa khabar?sehat?harini nak bawak korang pergi jalan jalan cari makan di JAPA BITE dengan HOT AND ROLL dekat mines yay!pernah makan tak?die baru bukak kot dekat mines nih.kite ngan illy datang kol 10lebih gile semangat parking pon tak bukak lagi.T__T.sebab pergi discussion pukul 9,kol 845 kite da sampai dah tapi sume tak sampai lagi.dah la lapar.pergi la makan,alasan gile padahal mamak kat sebelah ade je.hoho.tak perlu la sampai ke mines.

mule mule nak pergi tengok wayang.dusta belaka semua janji manis nak buat kerja.sebab niat da terpesong dari awal,padan muka tiket wayang takde haha!sebab tu niat kena betol -_-".nasib baik kite ade kesukaan lain iaitu makan,terubat la sikit.dulu kalau nak keluar,kalau boleh memang taknak g mines la,ek eleh hari2 pergi tengok muke aku,bosan.tapi sekarang hari hari nak g mines!sebab banyak gile kedai makan best nak mamp.tapi kalau dah try semua dah jadi tak best nak mamp sangat la.

kite suke baca blog cik epal sebab die suke cite sal makanan hoho.obses gile ngan makanan aku nih.nasib baik tak obes.die cakap g makan tu menternak lemak,aku g makan tak terternak ternak pon lemak lam badan.kite rasa lemak tak suke kite la.-_-.kalau g makan ngan cik epal mesti boleh rasa semua kedai kahkah.

mule mule g makan kat japa bite; stand for japanese bite!die cam stall je,baru bukak.tapi tak makan heavy sebab saje nak merasa so makan light2 sajo plus tunggu hot and roll bukak.

the menu!banyak lagi snanye,tapi kite order ikan todak.
illy comel dengan ikan todak.
ikan todak.this is not ikan todak la sayangss,taktau ikan ape.tapi sedap.ade telur pulak dalam die.sedap gile.cam goreng tempura makan ngan mayonis.sedap and tak muak.price rm4.90

see,kepala die cam ikan todak kan.bukan kepala kite la tapi,kepala ikan.



lepas hot and roll dah bukak,die dah lama bukak tapi tak siap.lambat gile nak siap.dah pukul 11lebih pon tak siap.duduk depan die kasi die emo tapi last last amik paratha je.kalau crispy BESARR,paratha kecik je.kite tangkap gambar die rilex je,mesti da biasa jadi public figure.boleh jadi artis ni kak,hot and roll je la tapi.
menu,harga tak la mahal sangat.sedap and murah!orang kate chicken and cheese sedap.kite baru rasa black pepper,bbq,pizza.setiap kali pergi mines pon nak beli nih.masuk wayang pon bawak curik masuk benda nih hoho.


oke jom masuk dapur.below are the steps on how to prepare the pizza paratha.budget macam boleh buat kat rumah.memang boleh pon,rajin tak rajin je la.
nampak macam taru sikit kan tapi nanti die lipat so akan rasa la.jangan risau.

bbq beef.sedapppp!

pizza beef.pon sedappppp!pernah ke kite g makan tak sedap.semua sedap.seb baek.

i try to explain the degree of kesedapan by using my face.can you get it?


p/s:macam dah lame tak taruk entry bergambar banyak banyak.dah jarang keluar.hihi.even dah malas gile nak cari pikir nak pakai baju ape.kalau bole nak pakai baju same everyday.exam mode memang begitu kot.nasib baik tak busuk,wangi je.nanti kite jumpe lagi.bye!

20 comments:

momochan said...

eyh eyh bukan pakai braces ke?then boleh ke mkn ikan today yg nmpak very crispy tu?

momo sgt risau kalau makan bende crispy huhu takot rosak braces.hehe

hanabanana said...

HOT AND ROLL MMG BEST! SEDAP! (:

fateen ansyakira :) said...

muka sebijik mcm maya karin ^___^

kembatolo™ said...

pizza tu tak letak harga.. bape harga? haha

teeha said...

sis , teeha ade buat assignment pasal hot & roll nihh . heee , best kn kn . sempat gak try satu masa pergi buat assignment toh :D

cik EPAL said...

suka hot n roll jugak. suka pizza flavour! =)

Rashid said...

Buat terliur je .. nampaknya kena pergi cari ni..

LIJA BLOGZZZ said...

suke la tgk entry psal mknan...
bwat prot ni lapaaa jew..
huuhu...

mizz sue said...

sodapnye!!

bella dela rosa said...

momochan:haha tulang ayam pon boleh.takde pon.okes sajo.

bella dela rosa said...

hanabanan:kannn.sedappp

bella dela rosa said...

fateen:T_T.mane ade.are you the same person cakap on previous2 entry.

bella dela rosa said...

kembatolo.:rm3.9

bella dela rosa said...

teeha:haaa ye ke.nak bace22

bella dela rosa said...

cik epal:haaaaa suke semua!

bella dela rosa said...

rashid:huhu go go

bella dela rosa said...

lila:makann itu besttt

bella dela rosa said...

sue:huuu memang sedappp

teeha said...

haa , nak baca? talehh sbb ta tulis dlm blog pon . hee . da submit pon kat lecturer but i'll do it . hee

shamryz said...

ikan tu dpnggl 'pregnant fish' tempura jepun.. mmg sedap. kalu buffet jap itu yg org rebut dlu.