Saturday, January 1, 2011

really big thanks to copycatsssssss

assalamualaikum.

entry nih kejam.HAHA.gelak kejam.macam la i taktau ade orang copy copy my entry,dulu genre blog lain tetiba bile cerita pasal muke dah semua nak start pasal muka.bile cerita sal makanan start jugak pasal makanan.dulu boleh la(almaklumlah selalu pikir positive) nak pikir oh biar lah die bukan kacau hidup aku pon.

tapi da semua pon nak amik sebijik sebuntat memang hangin la.dulu orang suke nak ikut walaupun biasa.ikut ape i suke.ikut ape i pakai.tak kisah la.even my favourite colour pon nak tiru kejadahnye sampai admire camtu.i suke purple,semua benda beli purple,dulu la.tiba tiba ade orang nih beli semua purple sampai shampoo,sabun semua la die pon nak purple.at first memang tak sedar pon,lambat pickup sikit kannn hoho,kengkawan la gtau eh awak tak perasan ke semua die nak tiru awak.baru i cakap haah la awak.-_-".even when i said i suke this smell,she'll like it too.ha takut tak macam psycho kan.padahal sebelum tu orang tu cakap die tak sukeeeee.

even kasut sampai ke jam sampai ke bakul mandi sampai ke hp sampai ke semua la,taktau la kalau bra pon orang nak tengok.bukan nak cakap konon trend setter orang lain takleh pakai ape.eh eh bukan la gile poyo nak cakap sampai camtu.tapi u'll know if someone try to be like you.know what i mean?lagi lagi kalau dalam kelas same,salu jumpe,satu uni zzz.u will know how to differ when they inspired by u or just copy you.tapi selalu bukan i yang sedar,orang lain and sampaikan,but ill try to be positive as possible regarding this since let them be kan.everyone have their own way to live.so if she feel comfy with that copy copying biar laa.tak best tau ade 2 of me.

about the entry i know ade je nak gune style writing yang same,oh kite serupa la camtu,we have very goooooood bonding.if gelak hoho u nak hoho,huhu u pon huhu,hihi pon hihi,hehe pon hehe,hikhik pon tuka hikhik pon boleee.wonder if i laugh like this kohkahkihkuhkah(dun even try to sound this haha),will u follow too?

oh ye tolong report FAKE ACCOUNT nih.die block i wuwu.get a life la girl.;)
kalau boleh nak taruk kat hidung.bawah dagu pon jadi.
buat kerja aku jadi banyak la nak taruk watermark sume huhh!

28 comments:

eqacashperlala said...

i dah report dah fake profile tu

sian awak..
memang takde life langsung sape yang buat fake profile tuu

NHazirah said...

eiy, dh report page tuh, dia x malu ke guna pic org lain? dia xde muka sendiri ke? hahaha.info tu dia copy betul2 jugak ke? did u know that person? aiya~

cimut munniey :) said...

god! she has your pix kann?

Halia Kentang @ Annpaan said...

nama nk meletop je..
leeya kiff tue..
hahaha..
sabo yer wak,,

Encik Tikus said...

aish~ sabar wooo, nanti kita ramai ramai bakar fb dia jom.

tyrakhalid said...

da report dear..ish3!apela org tuh..

tyrakhalid said...

da report...apeda org tuh...ngokngek!

nuyuEna said...

sejak bile bella ade twin name leeya kiff ni??haha..
jhat la manusia tuh..kan..
kite dh report da.

Hamizah Syamimi Supian said...

bengang betol kan ngn org yg nak try jadi diri kt..jadi diri sendiri sudeyh..btw, dah report dah..hehe

Akmal Baharuddin said...

bella..kte dah repotkn..aishh..geram betol dengan fakers nie kan..2la bella chantek sangat..die teringin la tuh nk jadi bella.hihi.

Mira_Idora said...

dah ada rupa sendri pown..nk pakai pic org..xmalu kew..??..

sabar ek kak bella..mgkin niw dugaan utk kak bella.

syasya said...

syg i try add fake accn u ni. tp die x approve. ish. tau je i kawan u. i dh tkr name kot kat fb.ingat x cam.. sian u!

yatie's EPISODE said...

ish3.. org tu xreti jd dri sendiri la tuu..i pnah kena..sabar k.. (:
i pun da report.. ((:

kembatolo™ said...

susah jugak jadi lawa ni ek? hehe

~Dilazul~ said...

kesian bella..
ish.xbest en camtu.xpe2.ramai2 report! :)

conbellydiobeterisme said...

wah ,siap ade org wat false fb lagi,macam2 skang aiyoo

Syida Shukor said...

i dah report fake profile . oh my kalau makin serius , bawak pergi ssm . my friend pun ada kena macam ni . siap orang tu buat fanpage haters dengan fake formspring . report report !

cik EPAL said...

biasalah orang pemes. cantik lak tu. hehe

eesyaheera said...

pergh. siap buat satu album letak gambar you. i nak terjah Leeya Kiff. nama nak market je. haha

NADIA RAHIMI said...

babe, yang pasal tajuk/penulisan blog tu kadang2 boleh tersama. kadang2 I nak buat tajuk 'ni' tiba2 tersama pulak dengan orang 'ni'

kalau dia guna perkataan kita tu memang la menciplak kann

Adah Sae said...

ishish . jadi ler diri sendiri .
cam dah takde pendirian jeh org cmtuhh . sian kak bella

bella dela rosa said...

tq korang huhuhu.kesian die maybe ade simptom kurang kasih sayang kot sebab tu laaa.;)

nisa maris said...

been there! lagi sedih,bekas rumet. sabar ye!

Nurulbadiah Lai said...

yank i add..tp xapprove ag..i nk bakar die kaw2 nti

Khafizi AmatNoh said...

what the hal??
http://www.pijisketch.blogspot.com/

bella dela rosa said...

nisa:huhu ye ke.seb baik bekas rumet

bella dela rosa said...

nurul:wuwu ramai orang add die tapi tak approve hee tq yang!

bella dela rosa said...

khafizi:haha i pon tak paham hal die