Friday, December 24, 2010

reward myself after exam


assalamualaikum semua.644 of you!i love u,hoho tetiba kan.remember previous entry bout my first exam.hehe,alhamdulillah selamat dijawab.and im rewarding myself after the exam.konon.patutnye reward after dapat result bagus,ni lepas exam terus g makan sedap sedap siap dengan buat facial.T_T.macam pulun study 24jam.over betul.

mula mula nak makan kat murni usj.tapi takde lagi masak masak mase tu.so we heading to THE BIG MOUTH dekat taipan.terasa betul name kedai die.cafe die macam ala ala sweet chat or secret recipe.menu die pon best and banyak choice.as for me the lunch set was very nice.the surrounding very peaceful mungkin sebab takde orang haha.price also affordable.same macam sweet chat jugak la harga die.


the menu!

ayam tandoor

illy's meal,ayam tandoor with butter rice and mint gravy.price rm10.90.

my chicken!with zz black pepper sauce kot.makan pon boleh lupe.


mine grill chicken with butter rice and coleslaw.(betol tah eja).price rm9.90.dan sedap okeh

saya dengan makanan saya.

ice peach tea and ice lemon tea.price rm3.90.

the surrounding.oh yes now christmas celeb!

illy depan kedai itu hihi.comel comel sesuai warna.

lepastu balik dan pergiiii oh tunggu next entry hoho!have a nice semua.

p/s:eh bakal bakal suami sedang menuju ke masjid kejap lagi hehe.selamat solat jumaat.:).kalau study library tapi tak smayang jumaat tak gune jugak bang oi.poie la kejap je cane nak jadi ketua keluarga nak didik anak isteri kalau sendiri tak kukuh.-_-.

14 comments:

Nanie Hussin said...

yey! habis exam satu perasaan yg sgt puas mcm baru selesai berperangkan~! heeeeee.

bella, tengak gambar ayam tu terus rasa lapar taw..;p

mira.una said...

aduih menari2 cacing krawit kt perot lps tgk post ny..haha..

farah dyana said...

sedapnyew!da la tgh lapar.hehe
kak bella santeqlah!macam arabian dah pon pakai shawl mcm tu.like2!

fatinrehannayusoff said...

kamu boleh jd pengacara
jalan.jalan carik makan lah.
hehehe ;)

Ayna Tan said...

wah..seronoknya..
xpe2x..mmg kita patut reward diri kita..
^_^

NADIA RAHIMI said...

ehemmm p/s tu macam kenal je. status lama fb I :p
lama tak pergi facial -___-''

bella dela rosa said...

nanie:haah macam buat tasj teros sangat padahal exam je hoho

bella dela rosa said...

mira:hehehe

bella dela rosa said...

farah:hoho tu tudung bawal sajo

bella dela rosa said...

fatin:tahu makan jeee,kalo bercakap tak reti benti huhu

bella dela rosa said...

ayna:hee haah

bella dela rosa said...

nadia:haha ye?bebell pon pnah wat status cani gak.i pegi faciall yang nih tak best

Shahrul Tanaka Safeai said...

peh apdet pasal makanan je minggu ni :p

Andy said...

Check out www.ilovediscounts.my - you'll love what they currently have on offer.

RM6 for cake and coffee at Big Mouth - half price off. :)