Friday, January 28, 2011

home alone.

home alone.sile kasihan.T___T.

bile home alone mesti sedih sebab memang masa tu takkan ade sape teman message/call/chat.bile busy baru nak message.betul la orang cakap bile kite memerlukan semua takde.emosi.

bye.

6 comments:

The Crow Empire said...

oh.. kesian nya bile duduk rumah sorang2 dan berasa sunyi. Saye ade idea. Dari cik bella layan sunyi tu, apa kate baik cik bella buat perangkap. Ye la kan, takut pencuri ke perompak ke masuk rumah tu nanti. Opss.. Bahaya duduk sorang2 ni tau.

Kalau tak tau nak buat mcm mane. Sila rujuk sini - http://en.wikipedia.org/wiki/Home_Alone_(film)

hehhehheh...

(^__^)

The Crow Empire said...

oh.. kesian nya bile duduk rumah sorang2 dan berasa sunyi. Saye ade idea. Dari cik bella layan sunyi tu, apa kate baik cik bella buat perangkap. Ye la kan, takut pencuri ke perompak ke masuk rumah tu nanti. Opss.. Bahaya duduk sorang2 ni tau.

Kalau tak tau nak buat mcm mane. Sila rujuk sini - http://en.wikipedia.org/wiki/Home_Alone_(film)

hehhehheh...

(^__^)

gigiAriEma said...

huhu..dduk diam2...skrg nih mcm2 bleh jd.. :)
take care..

Ayeem Jemain said...

nak msg no. takde camne? haha, jk

-telordibasuh- said...

bella kecewe ke??hehe

~batrish♥~ said...

betul tu..saya setuju..