Thursday, January 27, 2011

my eye is blue


assalamualaikum.

siapa still cari lens yang murah and best.rm30 only include postage okes.postage is free u olss.tapi service die lambat sikit laa sebab main die dekat sarawak,maybe post to semenanjung agak lambat.kan sekarang famous dengan lens 16mm tu yang besau tu.so if u wanna buy boleh la pergi sini dan beli.sedappp pakai.macam lens laa.tapi tak soft sangat.sape biasa pakai freshkon lebih kurang la.i suke freshlook.;)

i beli sugar candy aqua.ni i jumpe dalam personal fb die.dalam fanpage die tak semua ade.serious kite beli tanpa berfikir panjang sebab terlalu murah.and its for 1 YEAR usage okeh.one year.tapi kite salu pakai 6bulan je.kite salu pakai,tipu sangat padahal salu beli lens sebulan jee zz.

i penah ade 2 je kaler lens.brown and blue.lain tak pernah ambik.nih yang i pakai blue,mase convo and mase g teater,mcm hantu sikit kot sbb malam ahahah.brown suit me best maybe,sebab semua orang tak pernah tegur pon mata i tanye contact lens kee,orang ckp cantik mate je ehemmm padahal fake kahkah.maaflah ye kepada siapa yang terpedaya.konon pakai brown nak perasan arabic,pakai blue nak prasan english tapi none.melayu melayu jugak ye,mix sikit2 tak dikira.

mase matrix saya pemakai lens tegar.tidur seharian pon pakai lens.lens ibarat teman hidup mati.tahu tak bahaya tak bukak lens masa tidur.ye tahu.pastu pastu ade satu scene ni mase nak g smayang terawikh reramai,tetiba almaklumlah pro kan dulu pakai bukak lens takpayah tengok cermin.sekali malamm tu nak bukak lens mase smayang,teraba2 cari dekat mata tetba ehh DIE DA MASUK DALAM.suluh suluh bagai dah la betol2 duduk belakang budak laki hujung skali.T___T.memang cari tak jumpe.omg buta la aku japg.memang serious die masuk dalam yang bile kite gerak eyeball pon still tak jumpe.rilex jap siap soh kawan korek mata g amek lens tu.nasib baik jumpe bile tutup mata lelama gerakkan eyeball.alahamdulillah tak buta.

gambar atas gune flash,yang ni tak gune.bile gune nampak la blue die.


bercakap pasal pasal size,kenapa ye orang suke mata besau.i mean anak mata.bile kite pakai lens tu(kite tatau pon size die,maen amik je) kite rase kite pakai cam cacat.cam hantu sikit.cam entah.cam muke kite pelik.bukan manusia tapi alien.so sesiapa yang suke mata besar sile jeles dengan bayi dibawah.haaa besau tak mate.tak payah da beli lens bagai.oh die lelaki yee.name die haikal.die anak coursemate saya kak mida.hihi.


ye i lovee kids.sebab tu cite2 lepas degree nak mintak position jadi cikgu tadika.nasib baik emakbapak suruh sambung belajar.-_-.and motif nak kahwin juge sebab nak ade babiessss tapi taknak deliver boleh takk,haha takuttt!

p/s:entry selepas ini akan ade banyak gambar saya.sile jangan pengsan


18 comments:

HaKim is MiKaH said...

comel giler tang ganbar 1st.. :D

cikbintang said...

free postage yg slalo nk dga tu..hehee

farah said...

cantik ! kalau nak beli lens kan ada tips tak eh? ke main beli je?

Alan said...

x bahaya ke pakai lense yang beli dari tenet ni ^_^"

-telordibasuh- said...

hahha..serius same la muke bella ngn baby tu bile wat mate terbeliak hehehe

nurul huda said...

fuiyohh... takut nye baca yang lens masuk dlm mata tu... bahaya2.. huhu

Leya said...

hehe cun cun.. =)
comel je after u wut mate bulat then next picture baby 2 pn mate bulat..hehe =P

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

alollolo, u n the baby are soo cutee:) suka tengok..

Roxet Malissa Selanie said...

hihihih...kte pun ske ank mate besauu.. :)

Amira Naddia said...

mate baby tuh same cam mate kamu la!! siyes same!

amier azrul alias said...

wow biru nyee!

syasya said...

comelnye baby 2. betol besar biji mate die huhuhu geram!

Ayeem Jemain said...

baby tu pon pakai lens ke? haha

The Crow Empire said...

Cool!

(tak suke komen pendek2.. sob2..)

(^__^)

Arshieda Nabila said...

sukenye...lens beso2 ni..hehehe^_^

bella luna said...

cantik la mata u pakai blue.. nmpk natural je.. i penah pakai brown n green.. x berani lg nk pakai blue.. ehhehe

~Dilazul~ said...

best nye,nak cari warne hazel la.. :)

nik rosmawati said...

cantik mata awk.