Sunday, January 9, 2011

saya dan shawl.

assalamualaikum.


kite snanye da lame da simpan shawl nihhh.dasar malas kannn nak update.ready made pashmina kite suke gile.kite tak update sebab rasa nak amik semua.tapi tak pakai lagi la.tetiba illy cosmate kite tetengok gambar lam camera die nakk,tepaksa korban satu.pastu sebab da tamak sangat,orang tamak salu rugi,mak kite marah dah shawl sepah sepah.bapak kite pon.

kite kan jual shawl.kalau da jual shawl mesti la cam amik jugak.toke shawl=banyak shawl.pastu da jadi banyakkkkk sangat kepunyaan sendiri dari yang dijual.tapi still rasa takde tudung.T__T.da pakai sekali tak reti nak pakai berkali kali.jadi laaa makin betambah tambah shawl sendiri.uhuhu.


hihi ni ready made pashmina yang baru update.!serious cantik and selesa.suke la shawl nihh takyah iron,tuk orang malas/lambat cam saya memang sukeee laa.and kite tak pakai pin jugak.senang.die tak gerak gerak.



siapa nak boleh isi form kat sini ehhhh.girlsloveshop.tapi ni sikit je adeee.siapa cepat die dapat okeh.

album year end sale dekat fb still go on lagi jadi early year sale bolehh tak uhuhu.sebab tinggal sikit so kite nak habiskan semuaaa.

okeh byeee semua.and gudmorning!

23 comments:

y u y u Z u l a i k h a said...

yes.. boleh beli sini saje la.. :)

cantik la :D

nEa FleriDa / nIL said...

nice jer semua..

naughtynana! said...

lawanya :')

atiqah said...

kening mahal.Eye brown eyeliner jenama apa bella.ai serius nak tau ni.hii

bella dela rosa said...

yuyuuyu:heee boleh bolehhh nnti jadi lagi comelsss

bella dela rosa said...

nea:tq dear!

bella dela rosa said...

naughty:aww tq yang shawll memang lawo lawo

bella dela rosa said...

atiqah:its etude house brown colour eyeliner!sukeee sangat,after apply the eyebrow liner pastu gune die punye brushhh.:)

kira said...

bella
bella takde buat tutorial ke camne nak pakai pashmina?
adoii serius tak reti nak style up pashmina
ade jugak tgk kt youtube tp mcm heavy sgt style diorg

Ayeem Jemain said...

semua lawa. sbb orgnya lawa. ngeh3

Nabiha Aziz/Fnbaa said...

ok,awak mmg comel!!
:)

FarhanaFabulous said...

so sweet..like it ! following..

pika pikah said...

u beli shawls ni sume katne? may I ask? sgt2 suke ngan yg corak mcm kain pelikat tu. very unique. i slalu pakai yg kosong je...

fateenabila said...

cantek la...nak2

hannafauzann said...

cantik! nak shawl tu sume bole ?? haha

bella dela rosa said...

kira:wuwuw takde ladear sebb takreti gune video camera.pastu kalo cakap sorang2 nanti kite suke gelak sorang2

bella dela rosa said...

ayeem:haha orang lawa sebab tudung lawa.;)

bella dela rosa said...

nabiha:ok,awak juga comell

bella dela rosa said...

farhna:tq farhana.;)

bella dela rosa said...

pika:dekat jalan tar!hee

bella dela rosa said...

fateenabila:hee beli beli

bella dela rosa said...

hanna:haha bolehhh tapi bankrupt kite nanti.T__T

Nur Shaikhah Akmal said...

bella pakai stylee ape pun lawaa.. nice shawls :D